Vilmos herceg és Katalin Párizsba utaznak

Forrás: AFP/James Shaw -
Párizs Kate Middleton Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A francia főváros sokak számára a romantikáról és rengeteg látványosságról szól, Vilmos herceg számára viszont a fájdalmas emlékekről. Ott halt meg ugyanis édesanyja 20 évvel ezelőtt, a herceg pedig azóta nem volt Párizsban.

Vilmos herceg a kötelességei miatt kénytelen Párizsba látogatni, pedig szíve szerint biztosan nem menne a francia fővárosba. Míg a legtöbb ember szívesen eltöltene egy kis időt a gyönyörű városban, a herceg számára Párizs fájdalmas emlékeket idéz. Csaknem 20 évvel ezelőtt ugyanis ott érte baleset az édesanyját, ami, mint ahogy mindannyian tudjuk, Diana életébe került.

Vilmos herceg retteg Párizstól Forrás: AFP/James Shaw

Harry herceg azóta már járt ott, testvére, Vilmos viszont eddig még nem tudta rávenni magát arra, hogy elutazzon a francia fővárosba. Azonban most nincs más választása, ugyanis hivatalos út miatt kell odalátogatniuk Katalinnal együtt. A hercegnek biztosan nem lesz könnyű, nem véletlen, hogy eddig halogatta. Természetesen ahhoz a hídhoz nem fog ellátogatni, ahol édesanyja elszenvedte a halálos autóbalesetét, valamint a kórházhoz sem, ahová Dianát szállították - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.