Beperelték a mosómedvével meztelenkedő nőt: Videó!

mosómedve pucér meztelen videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy moszkvai állatkert szerette volna népszerűsíteni magát egy merész videóval, ám a felvétel balul sült el. 

A moszkvai állatkert szerette volna, ha többen igénybe veszik az állatsimogató szolgáltatásukat, ezért úgy döntöttek, hogy egy csinos modellel fogják reklámozni magukat. A reklámban szereplő mosómedvének az lett volna a feladata, hogy törölközőkkel játsszon, míg a csinos modell elmondja az előre megírt szövegét.

A mosómedve súlyos morális károkat szenvedett
Képünk illusztráció Forrás: --

Azonban kiszivárgott egy videó a felvétel napjáról, amelyen látszik, hogy az állat és a meztelen modellel boldogan hancúrozik az ágyban, míg a stábtagok hangosan nevetnek. Az állatpark vezetősége szerint ez már az állatokkal való fajtalankodás egy formája, ráadásul a mosómedve morálisan is sérült az eset következtében.

"A felperes úgy véli, hogy a mosómedvét elfogadhatatlan videók és képek elkészítéséhez használták, ráadásul a meztelenkedő nővel való közös szereplés negatív hatást gyakorol az állatok megítéltetésére" - írta meg a Mirror.

Videóra vették, ahogy megerőszakoltak egy magatehetetlen lánythttp://www.life.hu/news/20170316-video-keszult-a-megeroszakolt-salgotarjani-tinirol.htmlMegerőszakolták a kiütött tinilányt, a nézők pedig videóra vették a nem mindennapi esetet. NewsThinkstockHalott anyjával élt 4 évig a magyar férfihttp://www.life.hu/news/20170316-a-magyar-ferfi-evekig-elt-a-halott-anyjaval.htmlAz utazási irodát vezető férfiról senki nem gondolta volna, hogy ilyen horrorisztikus körülmények között él. News--Szelfizés közben zuhant le az erkélyről a fiatal lány Nagyszebenben http://www.life.hu/news/20170317-szelfizes-kozben-zuhant-ki-az-erkelyrol.htmlA 9. emeleti erkélyen szelfizett a fiatal lány, ami az életébe került. Két társával együtt fotózkodtak, csakhogy ő kizuhant. Valószínűleg baleset történt. News--Elgázolta egy vonat a síneken pózoló várandós modellt, Fredzania Thompsonthttp://www.life.hu/news/20170317-elgazolta-egy-vonat-a-sineken-pozolo-varandos-modellt.htmlA várandós modellt éppen azért fotózták a vonatállomáson, hogy beindulhasson a karrierje, de szörnyű tragédia lett a vége: elgázolta egy vonat. News--Menekülés közben ölte meg magát a rablóhttp://www.life.hu/news/20170316-budaorsi-benzinkuton-lotte-le-magat-egy-bunozo.htmlElképesztő eset történt ma hajnalban az M7-es autópályán. Az elkövető a bűncselekmény-sorozat elkövetése után végzett magával. News--Kis híján óceánba zuhant egy repülőgép: Videó!http://www.life.hu/news/20170315-majdnem-oceanba-zuhant-egy-utasszallito.htmlBizarr videófelvétel került napvilágra, melyen egy repülőgép látható. Az utasszállító majdnem az óceánba zuhant, de a pilóta ügyesen oldotta meg a helyzetet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.