Felfoghatatlan videók és képek kerültek napvilágra egy nőről, akinek bizonyára egyetlen csontja sincs, hiszen minden irányba képes kifordítani a testét. Fantasztikus!

Allison Schieler közösségi oldalára csodálkozni járnak az emberek, hiszen olyan képessége van, mint senkinek a világon. A 25 éves fiatal lány képes megérinteni a fenekével a fejét, derékszögbe állítani a mellkasát, és még sok más, ehhez hasonló, lehetetlennek tűnő mozdulatot is. 

Hihetetlen, hogy mit művel magával a fiatal lányForrás: Instagram

Schieler már 3 éves kora óta táncol, a "fejre ülés" technikáját pedig már gyermekkorában elsajátította. Később különféle táncokat és akrobatikát is tanult, de saját bevallása szerint rengeteg mozdulatot tanult cirkuszi videókból. 

Azt is bevallotta, hogy bizonyos pózokat nem lehet megszokni, mindig kellemetlen érzés, hiába gyakorolta már százszor. 

"Hiába minden alapos felkészülés, vannak olyan figurák, amiket sosem esik jól bemutatni, de legalább képes vagyok rá" – vallotta be Allison. 

A tornász azt is bevallotta, hogy a tudásának köszönhetően szexinek és magabiztosnak érzi magát, bár ehhez nagyban hozzájárul, hogy a párja is támogatja abban, amit csinál – írta meg a Daily Mail.