Elképesztő trükkökre képes a gumitestű nő: Videó!

Forrás: Instagram -
Allison Schieler gumitest tornász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felfoghatatlan videók és képek kerültek napvilágra egy nőről, akinek bizonyára egyetlen csontja sincs, hiszen minden irányba képes kifordítani a testét. Fantasztikus!

Allison Schieler közösségi oldalára csodálkozni járnak az emberek, hiszen olyan képessége van, mint senkinek a világon. A 25 éves fiatal lány képes megérinteni a fenekével a fejét, derékszögbe állítani a mellkasát, és még sok más, ehhez hasonló, lehetetlennek tűnő mozdulatot is.

Hihetetlen, hogy mit művel magával a fiatal lány Forrás: Instagram

"Hiába minden alapos felkészülés, vannak olyan figurák, amiket sosem esik jól bemutatni, de legalább képes vagyok rá" – vallotta be Allison.

A tornász azt is bevallotta, hogy a tudásának köszönhetően szexinek és magabiztosnak érzi magát, bár ehhez nagyban hozzájárul, hogy a párja is támogatja abban, amit csinál – írta meg a Daily Mail.

Norvégia a legboldogabb ország a világonhttp://www.life.hu/news/20170320-norvegia-a-legboldogabb-orszag-a-vilagon-kutatas.htmlNorvégia a legboldogabb ország a világon, az amerikaiak szomorúbbak lettek, és a boldogság nem csak a pénzen múlik - ez derült ki a világ országait rangsoroló idei tanulmányból. Magyarország a 75. helyen szerepel a listán, tavaly a 91. helyen végzett a felmérésben. NewsOrigoÖngyilkos lett a nő, miután megtudta: nyolcadik gyermekével terheshttp://www.life.hu/news/20170320-ongyilkos-lett-a-hetgyermekes-edesanya.htmlA 34 éves nő akkor vetett véget az életének, amikor megtudta, hogy nyolcadik gyermekét várja. Az eset mindenkit megdöbbentett, nem volt látható jele az édesanya lelki vívódásának. NewsOrigoMegszólalt az elhunyt kajakos, Janza Richárd barátnőjehttp://www.life.hu/news/20170320-janza-richard-az-elhunyt-kajakos-baratnoje-megszolalt.htmlSzörnyű balesetben hunyt el Janza Richárd ifjúsági világbajnok kajakozó. Barátnője elárulta, együtt tervezték az életüket, és azon lesz, hogy valóra váltsa a fiú álmait. NewsThinkstockGyászol a sportvilág! Elhunyt Patrick Neve, a Forma-1 legendás alakjahttp://www.life.hu/news/20170319-elhunyt-patrick-neve-forma-1-pilota.html67 éves korában meghalt a belga autóversenyző, Patrick Neve. News--Tévéinterjút adott az orvos, aki leöntötte lúggal a szeretője nemi szervéthttp://www.life.hu/news/20170318-teveinterjut-adott-az-orvos-aki-szeretoje-nemi-szervet-luggal-ontotte-le.htmlA nyilvánosság elé lépett az orvos, akit azzal vádolnak, hogy 2013-ban megkötözte és elkábította a szeretőjét, majd lúggal leöntötte a nő nemi szervét. NewsOrigoElhunyt James Cotton, blues zenész http://www.life.hu/news/20170317-james-cotton-zenesz-eletet-vesztette.htmlAz amerikai Grammy-díjas zenész március 16-án hunyt el, életének 81. évében. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.