ritmikus gimnasztika tornász bolgár internet Bánhegyi Adrienn labda Boyanka Angelova
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, amit egy fiatal tornászlány művel a szőnyegen. A bolgár ritmikus gimnasztikázó hihetetlenül hajlékony. Produkcióját már csaknem 10 millióan látták az interneten. Ne hagyd ki!

Meghazudtolja a fizika törvényeit egy bolgár tornász produkciója. Boyanka Angelova olyan, mint egy guminő: minden mozdulata bámulatos. És az a labdaérzék! Egyszerűen zseniális.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Boyanka akcióban

A fiatal tehetség talajgyakorlatát már csaknem 10 millióan látták az egyik legnagyobb videomegosztó portálon mindössze néhány nap alatt. A másik nagy internetes favorit a magyar ugróköteles lány attrakciója: ahogy a Life.hu is megírta, Bánhegyi Adrienn szinte varázsol a kötéllel.

A tornászlány szájtátós videóját itt nézhetitek meg!


Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.