Több mint három éve annak, hogy Paul Walker, a Halálos iramban főszereplője tragikus autóbalesetet szenvedett. Most újabb, sokkoló részletek derültek ki halálának körülményeiről.

2013 novemberében történt a tragikus baleset, amiben Paul Walker, a jóképű, sikeres színész az életét vesztette. Barátja vezette a Porschét, amivel egy fának ütköztek. A sofőr elvesztette uralmát az autó fölött, a jármű a becsapódás után kigyulladt. Az autó vezetője azonnal életét vesztette, Walker haláláról azonban most újabb részletek derültek ki.

Paul Walker túlélhette volna a balesetetForrás: UIP-Duna Film

Egy Paul Walkerről szóló dokumentumfilm készítésekor még egyszer, alaposan elemezték a színész halálának körülményeit. A kutatásokból az derült ki, hogy a színész még élt, amikor az autó kigyulladt. Walker az ütközéskor súlyos sérüléseket szenvedett: megrepedtek a bordái, eltört a kulcscsontja és a karja. A halottkém jelentése szerint koromnyomokat találtak a légcsővében, ami arra utal, hogy Walker még élt, amikor a lángok felcsaptak. 

Roger Rodas, Walker barátja az ütközéskor azonnal életét vesztette, Paul Walker azonban túlélhette volna a tragédiát, ha a segítség időben érkezik.