Kékes Zoltán nélkül már nem akarják folytatni, de Dolly elárulta, az éneklést ettől ő még nem hagyja abba. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Kékes Zoltán (Sziszi) idén, év elején, 67 éves korában hunyt el. Az Emerton-díjas, Huszka Jenő-díjas és ORI-nívódíjas zenészt egy ország gyászolta, most pedig már az is kiderült, hogy mihez kezd nélküle a Dolly Roll. 

Kékes Zoltán nélkül nincs többé Dolly RollForrás: www.pedrofon.hu

Sziszi halála megrendítette a zenekart is, így nem csoda, hogy az énekesnő bejelentette: a Dolly Roll nem működik tovább. Zoltán 1983 óta gitárosa, vezetője és egyben menedzsere is volt az együttesnek, ahogy Dolly, azaz Penczi Mária is ott volt már a kezdetekkor is. 

"Lezárult egy korszak, a Dolly Rollnak vége, de számomra még nem lesz vége" – mesélte a Story Extra riportjában Dolly, azt azonban még nem árulta el, hogy mikor és hol láthatja legközelebb a közönség. 

Ezért szűnik meg a Dolly Roll
"Mivel már csak én vagyok egyedül, ebben a formátumban, és ezzel a névvel már nem mehet tovább. Érzelmileg nem megy! De vannak ötleteim! A nagy fájdalom mellett egyvalamiben biztos voltam, hogy nem hagyom abba. Nekem ez az életem! Még nem szeretnék erről bővebben beszélni, de annyit elárulhatok, hogy méltó lesz a folytatás" – mesélte Dolly.