Pénzért fogdoshatták a menyasszonyt a saját esküvőjén

esküvő intim terület kínai menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen business köttetett egy kínai esküvőn: a vendégek pénzért fogdoshatták a menyasszonyt. Nem semmi!

Néhány nappal ezelőtt került napvilágra egy olyan felvétel, amelyen sorra tapogatnak végig egy menyasszonyt az esküvőjén. A videón jól látható, ahogy egyesével a nő színe elé járulnak, aki beszedi a pénzt, majd következhet a mellfogdosás.

Az örömteli cicimarkolós pillanatról fotó is készül minden esetben, kíváncsiak lennénk összesen hányan érintették meg a friss házas kebleit. A fiatal lányt nemhogy zavarták volna az események, hanem inkább ellenkezőleg: a bátortalan jelentkezőket még segítette is, hogy biztosan oda találjon a kezük. Állítólag a házasok így próbáltak pénzt szerezni a mézeshetekre - írta meg a DailyMail

Azonban szárnyra keltek olyan hírek is, melyek szerint a felvétel nem egy esküvőn készült, hanem egy thai sztriptízbárban, a nő pedig nem menyasszony, hanem egy menyasszonynak öltözött táncoslány.

Ez magyarázná a rengeteg jelentkezőt akik sorban állnak a lány körül, illetve azt is, hogy a "menyasszony" miért viselkedik olyan természetesen ebbben a nem mindennapi közegben. Szerinted mi az igazság?

Elképesztő dolgokat dugdosnak a sztriptízelők bugyijába - Vicces fotó!

táncosok élete korántsem nevezhető könnyűnek és problémamentesnek. Akadnak olyan vendégek ugyanis, akik kicsit furcsán próbálnak fizetni egy-egy műsor után. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.