Hihetetlen business köttetett egy kínai esküvőn: a vendégek pénzért fogdoshatták a menyasszonyt. Nem semmi!

Néhány nappal ezelőtt került napvilágra egy olyan felvétel, amelyen sorra tapogatnak végig egy menyasszonyt az esküvőjén. A videón jól látható, ahogy egyesével a nő színe elé járulnak, aki beszedi a pénzt, majd következhet a mellfogdosás. 

Az örömteli cicimarkolós pillanatról fotó is készül minden esetben, kíváncsiak lennénk összesen hányan érintették meg a friss házas kebleit. A fiatal lányt nemhogy zavarták volna az események, hanem inkább ellenkezőleg: a bátortalan jelentkezőket még segítette is, hogy biztosan oda találjon a kezük. Állítólag a házasok így próbáltak pénzt szerezni a mézeshetekre - írta meg a DailyMail

Azonban szárnyra keltek olyan hírek is, melyek szerint a felvétel nem egy esküvőn készült, hanem egy thai sztriptízbárban, a nő pedig nem menyasszony, hanem egy menyasszonynak öltözött táncoslány.

Ez magyarázná a rengeteg jelentkezőt akik sorban állnak a lány körül, illetve azt is, hogy a "menyasszony" miért viselkedik olyan természetesen ebbben a nem mindennapi közegben. Szerinted mi az igazság? 

 

Elképesztő dolgokat dugdosnak a sztriptízelők bugyijába - Vicces fotó!
táncosok élete korántsem nevezhető könnyűnek és problémamentesnek. Akadnak olyan vendégek ugyanis, akik kicsit furcsán próbálnak fizetni egy-egy műsor után. Olvass tovább itt...