Elképesztő dolgokat dugdosnak a sztriptízelők bugyijába - Vicces fotó!

fotó kupon elképesztő szendvics tánc sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncosok élete korántsem nevezhető könnyűnek és problémamentesnek. Akadnak olyan vendégek ugyanis, akik kicsit furcsán próbálnak fizetni egy-egy műsor után. 

Egyesek készpénz helyett kuponnal, vagy egy félig megrágott sajtos szendviccsel próbálják egyenlíteni a számlájukat. Egy tengerentúli magazin interjút készített több lánnyal is, akik igen vicces sztorikat meséltek a hozzájuk betérő vendégekről - írja a Daily Dot.

Sajtos szendvics a bugyiban Forrás: Twitter/Tumblr Stories

A férfiak a legkülönfélébb dolgokat képesek bepasszírozni a lányok bugyijába: válogatás kazetta, 50 dolláros bécsi szelet vásárlási utalvány, egy zacskó oregánó, vagy egy szelet pizza. Elmondásuk szerint a legviccesebb az volt, amikor az egyik vendég egy zsák kukoricával lepte meg őket, és fizetség gyanánt is ezzel akart szolgálni. A legrosszabbul egy Sarah nevű táncos járt, aki egy vécékefével lett gazdagabb.

Hatan támadtak rá egy Uber-sofőrre: Állítása szerint taxisok voltakhttp://www.life.hu/news/20160123-hatan-tamadtak-ra-egy-uber-soforre-korhazba-kerult-allitasa-szerint-taxisok-voltak.htmlÁllítása szerint taxisok vertek agyba-főbe egy Uber-sofőrt péntek éjjel Budapesten. A férfit kórházba kellett vinni, autóját megrongálták. A rendőrség két embert vett őrizetbe.NewsFotó: Polyák Attila - OrigoKanye West Bowie két számát is feldolgozná és kiadná: A rajongók kiakadtakhttp://www.life.hu/news/20160123-kanye-west-kiadne-ismet-david-bowie-zeneit-az-elhunyt-legenda-rajongoi-kiakadtak.htmlKanye West nagy fába vágta a fejszéjét, ugyanis a nemrég elhunyt David Bowie két számát is feldolgozná, majd újra kiadná - ehhez a rajongóknak is van pár szavuk. NewsAFPParkoló autóban szült egy nő Maglódonhttp://www.life.hu/news/20160122-parkoloban-indult-be-a-szules-maglodon-a-kismamat-az-auto-hatso-ulesen-fekve-talaltak.htmlMaglód belterületén, egy félreállni kényszerülő személyautóban vezettek le szülést csütörtökön a mentők, miután már nem volt idő arra, hogy a kismamát áttegyék a mentőautóba - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat kommunikációs és PR-igazgatója. NewsThinkstockMegszólalt a nő, akit meztelenül hajtatott maga előtt az utcán a férjehttp://www.life.hu/news/20160122-megszolalt-a-no-akit-meztelenul-setaltatott-maga-elott-az-utcan-a-ferje.htmlA 22 éves nő szerint férje, Jason Melo megfenyegette, hogy amennyiben nem teszi meg, amire kéri, lelöki őt a lépcsőn, és megveri. A 24 éves férfit letartóztatták. NewsOrigoTűsarkúval akarták kiszúrni a szemét, mert chipsszel kínálta őket http://www.life.hu/news/20160122-tusarkuval-tamadtak-meg-a-ferfit-mert-a-fejukre-akarta-boritani-a-ragcsalnivalot-borton.htmlJustin Lloyd éppen a születésnapját ünnepelte Manchesterben, amikor a buli végén megpillantott két fiatal lányt a szórakozóhely előtt. Gondolta jó fej lesz, és megkínálja őket a nála lévő rágcsálnivalóból. Nem kellett volna. News--Súlyos sérüléseket okozhatnak a kutyáknak dobált botokhttp://www.life.hu/news/20160121-sulyos-seruleseket-okozhatnak-a-kutyaknak-dobalt-botok.htmlSúlyos sérüléseket okozhatnak a kutyáknak a botok, amiket játékból dobálnak nekik - idézte a The Guardian a brit állatorvosok társaságának figyelmeztetését. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.