A tinilánynak már sajnos nincs sok hátra, ezért a barátai és az ismerősei mindent megtettek azért, hogy legfőbb vágya teljesüljön.

Ebony Banks egy középiskolás lány, aki komoly betegséggel. A rák ritka fajtáját sajnos későn diagnosztizálták, ezért már hosszú ideje kórházban van, és próbál meggyógyulni.

Beyoncé teljesítette egy súlyos beteg rajongója álmátForrás: Robyn Beck / AFP

A hónap elején azonban szárnyra kapott a beteg texasi lány története, és mindenki megtudta a legnagyobb álmát: nagyon szeretne találkozni a kedvenc énekesnőjével, Beyoncéval.

A környezetében lévők úgy döntöttek, megpróbálják valahogy eljuttatni a hírt sztárnak, ezért #EBOBMEETSBEYONCÉ hashtaggel online kampányt indítottak.

Hihetetlen, de a hír eljutott a várandós énekesnőhöz, aki nem hagyta figyelmen kívül a beteg lány kérését, és egy FaceTime videohíváson keresztül hozták össze a nem mindennapi találkozót.

A lány álma ezennel teljesült, aki azóta sem tér magához az örömtől. Mindannyian reméljük, hogy a lelkesítő találkozó segíteni fogja őt a gyógyulásban – írta meg a People Magazin.

 

Hoppá! Óriásit bakizott Beyoncé!
Bizony, időnként a legnagyobb sztárok is hibáznak, de a szemfülesek kiszúrták az énekesnő elfuserált ruhabakiját. Olvass tovább itt...