Tóth Gabi nagyon örül az Év énekesnője díjnak

Tóth Gabi Glamour Gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabié lett a megtisztelő díj, idén ő lett az Év énekesnője. A sztár a Life.hu-nak elárulta, milyen öröm is ez számára, valamint azt is, hogy hol tartja az ereklyéit.

Már nem először vehette át Tóth Gabi az Év énekesnője díjat a Glamour-gálán, de ettől még nem volt semmivel sem kisebb az öröme.

Az énekesnő a fellegekben járt,

hogy idén újra az övé lehetett a megtisztelő cím, vagy az ő szavaival élve, Disneylandban érzi magát.

Tóth Gabi boldog Forrás: Tóth Gabi / Facebook

Tóth Gabit a Life.hu riportere, Domszky László faggatta ki arról, hogy milyen érzés számára ez az elismerés, az énekesnő pedig elmondta, hogy kinek ajánlja a díját. Arról is szó esett, hogy milyen kitüntetésre vágyna még Gabi, valamint azt is elárulta az énekesnő, hogy hol tartja ezeket az ereklyéket.

Ha kíváncsi vagy arra, mit viseltek celebjeink a korábbi Glamour-gálákon, nézd meg galériáinkat, és olvasd el cikkünket.

/1503/A_fek201532063044Dukai Regina elárulta, kit látogatott meg Dominikán- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170324-dukai-regina-dominokan-nyaralt-video.htmlDukai Regina egyenesen Dominikáról érkezett a Glamour Gálára. Csokibarnán és kipihentem mesélte el, kit látogatott meg a fantasztikus, egzotikus szigeten.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs barátja védette le a Morning Show-thttp://www.life.hu/sztarok/20170324-sebestyen-balazs-baratja-vedette-le-a-morning-show-t.htmlSebestyén Balázsék nem folytathatták műsorukat Morning Show néven, ugyanis azt a nevet levédette valaki más. Kiderült, hogy a műsorvezető egyik barátja/üzlettársa szúrta őt hátba, majd eladta a brandet a Class FM tulajdonosának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoWoman of the year 2017 - Íme, a díjazottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170323-woman-of-the-year-2017-glamour-gala-dijazottjai.htmlCsütörtök este újra átadták a Glamour-díjakat. A Woman of the year 2017-es díjazottjai ők lettek. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megszökött a forgatásról - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-bodi-sylvi-forgatas-alatt-szokott-el-szorfozni.htmlAz Exek az édenben háziasszonya, Bódi Sylvi minden lehetőséget megragad, ha a szörfözésről van szó. Ezúttal a forgatási szünetben ruccant el a Karib-tengerre. Tudod, ki kísérte el? TV + SztárokOrigoÉNB Alexa új, szexi klipet készített - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-enb-alexa-uj-klipet-keszitett.htmlÉNB Alexa bizonyára meg van elégedve a külsejével, hiszen gyakran mutogatja. Most egy dögös klipben csillogtatja meg énektudását és idomait. TV + Sztárok--Zámbó Krisztián gyantázáson esett át: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170323-zambo-krisztian-rosszul-viselte-a-gyantazast.htmlEgyértelműen kijelenthetjük, hogy Zámbó Krisztián megbánta a gyantáztatást, pedig először azt hitte, nincs ebben semmi különleges kihívás. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.