Az Origo műsorvezetője lett Gundel Takács Gábor

Fotó: Polyak Attila - Origo -
műsorvezető Gundel Takács Gábor Origo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig csak találgatni lehetett, hogy a Maradj talpon! és a sportműsorok után hol folytatja pályafutását Gundel Takács Gábor. A tévés az Origóhoz került, a labdarúgásról fog műsort vezetni a portálon.

Nagy meglepetést okozott Gundel Takács Gábor, amikor hirtelen otthagyta a köztévét, ahol nemcsak a Maradj talpon! című kvízműsort vezette, hanem kommentátorként is dolgozott. A műsorvezetőt azóta arról faggatják, hogy hol folytatja majd a pályafutását, hát, most kiderült.

Gundel Takács Gábor az Origón folytatja Fotó: Polyak Attila - Origo

Ugyan felröppent a hír, hogy színészként helyezkedett el a korábbi tévés, nem ez lesz a fő foglalkozása. Valóban kipróbálja majd magát a színpadon, de mégis marad a műsorvezetésnél: ezentúl az Origón láthatjuk majd Gundel Takács Gábort, aki a sportrovat csapatát erősíti, méghozzá a Szpíker Korner című műsor vezetésével. Gundi vendégeivel fog beszélgetni hetente a magyar és nemzetközi labdarúgásról, az első általa vezetett részt már március 27-én láthatják a nézők!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.