Még mindig nem került elő Madeleine McCann, de születtek bőven elméletek arról, hogy mi történhetett az eltűnt kislánnyal. Egy nyomozó szerint valaki védelmezi az elrablóit.

Madeleine McCann lassan 10 éve tűnt el a portugáliai családi nyaralás alatt az apartmanból, azóta nem bukkantak a nyomára. A szülők magukra hagyták a gyerekeket, míg vacsoráztak, ezalatt rabolta el valaki a kislányt. Rengeteg időt és pénzt fektettek már a nyomozásba, de nem jártak sikerrel, sőt szinte semmire nem jutottak. Az évek alatt nagyon sok elmélet született a gyermek eltűnéséről. Van, aki szerint a szülők tehetők felelőssé, és jobb lenne, ha lemondanának a kislányról. Van, aki pedig egyenesen úgy véli, hogy az apa és az anya a gyermek halálát akarják eltussolni. A legújabb elmélet egy nyomozótól érkezett, aki részt is vett a kutatásban. Szerinte valaki védelmezi az emberrablókat. 

Madeleine McCannForrás: Origo

"Valaki védelmezi Madeleine McCann elrablóit" – így gondolja Dave Edgar nyomozó, aki szerint muszáj, hogy valaki tudjon valamit a rablásról. Úgy gondolja, hogy az emberrabló azóta már bevallhatta valakinek a tettét, már csak annak az illetőnek kell megtörnie, és elmondania, mit tud. Azt azonban leszögezte, hogy nincs arra utaló bizonyíték, hogy Kate és Gary benne lettek volna, sokan gondolták ugyanis, hogy a szülők műve az egész. Azt is elárulta a nyomozó, hogy ez egy nagyon jól eltervezett bűncselekmény volt, és úgy véli, hogy szexuális indíttatásból rabolták el a gyermeket, de még van remény, hogy életben van – írja a Mirror