Előzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, a lúggal támadó orvos

Fotó: Mudra László - Origo -
előzetes lúgos támadás Bene Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, az orvos, aki a vád szerint brutális támadást követett el: lúggal öntötte le nemi szervét. 

Bene Krisztián bűnösségét másodfokon is kimondta a bíróság, 9 év börtönbüntetést kapott. A vád szerint azért, mert maró lúggal öntötte le barátnője nemi szervét. Az orvos eddig szabadlábon volt, de nemrég előzetes letartóztatásba került. A Kúria ugyanis elfogadta az ügyészség indítványát, és március 28-án elrendelte 30 napra az előzetes letartóztatást.

Bene Krisztián előzetes letartóztatásba került Fotó: Mudra László - Origo

Állítólag a rendőrség először az otthonában kereste a férfit, aki akkor nem tartózkodott ott. A családja és az ügyvédje is kereste telefonon a budai orvost, ezek után a férfi önként ment be a rendőrségre - írja a Velvet. Kónya István, a kúria szóvivője megerősítette az információkat, és hozzátette, hogy a döntés jogerős, ami azt jelenti, hogy a harmadfokú ítéletig előzetes letartóztatásban lesz Bene Krisztián, aki a másodfokú ítélet után interjúkban próbálta bebizonyítani ártatlanságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.