Elképesztő eset látott napvilágot a közelmúltban: egy nő a közösségi oldalát böngészve tudta meg, hogy a 21 éves lánya halott. 

Brogan Warren egy fesztiválon vett részt a barátaival, ahonnan már soha többé nem tért vissza. A hazafelé vezető úton ugyanis autóbalesetet szenvedtek, és a frontális ütközés következtében a fiatal lány azonnal szörnyethalt. 

Ő az a fiatal lányForrás: Facebook

A 21 éves lány esetéről a rendőrség csak másnap tudta értesíteni az édesanyát, aki addigra már megkapta a sokkoló hírt: Deborah Byrne a közösségi oldalán részvétnyilvánítások tömkelegével találta szembe magát.

Először nem értette a dolgot, de az elhunyt lány egyik barátja privát üzenetet írt a 47 éves édesanyának, tőle tudta meg a részleteket. 

"Ekkor tudatosult bennem, hogy Brogan tényleg meghalt. Azt hittem megszakad a szívem"

A northamptoni anyuka a helyi rendőrségnél érdeklődött a lánya után, de nem találták annak nevét az adatbázisban, mert a baleset Oxfordshire-ben történt. Ezért történhetett meg az is, hogy az anyát csak a baleset másnapján értesítették a hatóságok - írta meg a Mirror.

Egy ártatlan Facebook-bejegyzés miatt öltek meg egy fiút
2016. október 4-én a 27 éves Carl Gregory posztolt egy képet a Facebookra. Nem sokkal később megfojtották egy parkban. Olvass tovább itt...