A Facebook-falán értesült a lánya haláláról egy nő

Forrás: Facebook -
Karambol halál facebook baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset látott napvilágot a közelmúltban: egy nő a közösségi oldalát böngészve tudta meg, hogy a 21 éves lánya halott. 

Brogan Warren egy fesztiválon vett részt a barátaival, ahonnan már soha többé nem tért vissza. A hazafelé vezető úton ugyanis autóbalesetet szenvedtek, és a frontális ütközés következtében a fiatal lány azonnal szörnyethalt.

Ő az a fiatal lány Forrás: Facebook

A 21 éves lány esetéről a rendőrség csak másnap tudta értesíteni az édesanyát, aki addigra már megkapta a sokkoló hírt: Deborah Byrne a közösségi oldalán részvétnyilvánítások tömkelegével találta szembe magát.

Először nem értette a dolgot, de az elhunyt lány egyik barátja privát üzenetet írt a 47 éves édesanyának, tőle tudta meg a részleteket.

"Ekkor tudatosult bennem, hogy Brogan tényleg meghalt. Azt hittem megszakad a szívem"

A northamptoni anyuka a helyi rendőrségnél érdeklődött a lánya után, de nem találták annak nevét az adatbázisban, mert a baleset Oxfordshire-ben történt. Ezért történhetett meg az is, hogy az anyát csak a baleset másnapján értesítették a hatóságok - írta meg a Mirror.

Egy ártatlan Facebook-bejegyzés miatt öltek meg egy fiút

2016. október 4-én a 27 éves Carl Gregory posztolt egy képet a Facebookra. Nem sokkal később megfojtották egy parkban. Olvass tovább itt...
Fegyveres lövöldözés volt a Béke téren http://www.life.hu/news/20170330-lovoldozes-volt-a-beke-teren.htmlLövöldözés történt Budapest XIII. kerületében, a Béke téren. NewsThinkstockMérges kígyó mellett pózol a kislány: Fotó!http://www.life.hu/news/20170330-merges-kigyoval-pozolt-egy-keteves-kislany.htmlEgy ausztrál édesanya elhatározta, hogy képet készít a kétéves kislányáról, Mollyról a házuk közelében. Ám a fotózkodás majdnem rémálommá vált. NewsOrigoMegtalálták a világ legveszélyesebb fáját: Mérgező!http://www.life.hu/news/20170330-ez-a-vilag-legmergezobb-faja.htmlSzeretsz egzotikus helyeken kirándulni, megnézni a természet csodáit? Ezt a fát messziről kerüld el, ha kedves az életed. NewsOrigoElőzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, a lúggal támadó orvoshttp://www.life.hu/news/20170329-elozetes-letartoztatasba-kerult-bene-krisztian.htmlElőzetes letartóztatásba került Bene Krisztián, az orvos, aki a vád szerint brutális támadást követett el: lúggal öntötte le nemi szervét. NewsFotó: Mudra László - OrigoVeronai buszbaleset: állítják, alvászavarral küzdött a sofőrhttp://www.life.hu/news/20170329-veronai-baleset-alvaszavara-volt-a-sofornek.htmlA tragikus veronai buszbaleset után a gyászoló szülőknek még egy érthetetlen hírrel kell megküzdeniük. Kiderült, hogy a sofőr alvászavarral küzdhetett. News--Állást kínál II. Erzsébet - Évi 8 milliót lehet keresnihttp://www.life.hu/news/20170328-nyitott-poziciot-hirdet-erzsebet-kiralyno.htmlPárnákat és függönyöket kell tisztítani a Buckhingam Palotában. Évente 8 millió forintos fizetésért cserébe. Te vállalnád? News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.