Kasza Tibi álmában simogatja magát: Videó!

Forrás: redlemon -
videó Nagy Duett titok Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen intim információk láttak napvilágot Kasza Tibiről. A sztár erre nem volt felkészülve. 

A Nagy Duett című műsor csupa izgalom, hiszen a kedvenc sztárjaink soha nem látott módon bújnak ki a bőrükből a játék és a nézők kedvéért.

A szombati élő show-ban láthattunk már bugyivillantást, és azt is megtudtuk, hogy ki az a fiatalember Liptai Claudia mellett, akinek Tilla üzent.

Kasza Tibiről érdekes titok derült ki a szombati esti műsorban Forrás: redlemon

De nemcsak a versenyzők és a műsorvezetők kerültek górcső alá, hanem a zsűri egyik tagja is, Kasza Tibi. Kiderült ugyanis a sztárról, hogy az egyik fellépővel, Simon Kornéllal szobatársak voltak az egyetemi kollégiumban.

A színész pedig nem rejtette véka alá, hogy Tibinek milyen furcsa szokásai voltak akkoriban. Az énekes nem volt felkészülve Kornél vallomására, de jót nevettek a napvilágra került történeteken.

Kasza Tibi a gyerekvállalásról mesélt

Kasza Tibi egy interjúban elárulta, hogy mit gondol a gyerekvállalásról, és mikor várható, hogy ő maga is édesapa legyen. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.