Muri Enikő jó pénzért utazik Ázsiába a TV2-vel

Forrás: Tamas R Morvai -
TV2 Ázsia Expressz Muri Enikő Ázsia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap robbant a hír, hogy Muri Enikőt kirúgták a Budapesti Operettszínházból, mert a főigazgató akarata ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Úgy hírlik, azért döntött így, mert a kereskedelmi csatorna nagyon jó pénzt fizet.

A Bors megkereste Muri Enikőt, szerették volna megtudni döntésének okát, de a színésznő nem kívánt nyilatkozni. Egy névtelen informátor azonban több dolgot is kifecsegett a lapnak:
"Úgy tudom, április végén utaznak el, és csak június elején jönnek haza. Szép gázsit kapnak a részt vevő celebek. Milliókban tessék gondolkodni. Nyilván mindenkivel külön állapodott meg a csatorna, de én úgy saccolom, Enikő úgy hárommilliót kaphat. Ezért a pénzért küzdi át magát napi egydollárnyi költőpénzzel Vietnamból Thaiföldre. Párban versenyeznek, úgy tudom, ő Fésűs Nellyvel lesz együtt."

Muri Enikő jó pénzért vállalta el a TV2 felkérését Forrás: Tamas R Morvai

Enikőt egyébként meglepte a kirúgása, erről a Blikknek mondott pár szót:
"2013 januárjában kezdtem próbálni a Ghostot az Operettben, az volt az első szerepem. A mesterem, Kerényi Miklós Gábor, Kero nagyon sokat tanított a színészetről. A mai napig hasznosítom a tanácsait, és nagyon hálás vagyok az összes kollégámnak és az összes igazgatómnak mindenért. Köszönettel tartozom, igaz, nem számítottam erre" – vallotta be a színésznő.

Enikő úgy érzi, hogy gyökeres változásra van szükség az életében, hiszen három hét múlva betölti a 27. életévét. Szerinte a TV2 felkérése nem is érkezhetett volna jobbkor. Ázsia már régóta vonzza Enikőt, és amúgy is szereti a versenyeket, inspirálják őt. Azt mondja, nem bizonyítani akar, hanem megélni és élvezni az életet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.