Tegnap robbant a hír, hogy Muri Enikőt kirúgták a Budapesti Operettszínházból, mert a főigazgató akarata ellenére elvállalta a TV2 Ázsia Expressz című realityműsorát. Úgy hírlik, azért döntött így, mert a kereskedelmi csatorna nagyon jó pénzt fizet.

A Bors megkereste Muri Enikőt, szerették volna megtudni döntésének okát, de a színésznő nem kívánt nyilatkozni. Egy névtelen informátor azonban több dolgot is kifecsegett a lapnak:
"Úgy tudom, április végén utaznak el, és csak június elején jönnek haza. Szép gázsit kapnak a részt vevő celebek. Milliókban tessék gondolkodni. Nyilván mindenkivel külön állapodott meg a csatorna, de én úgy saccolom, Enikő úgy hárommilliót kaphat. Ezért a pénzért küzdi át magát napi egydollárnyi költőpénzzel Vietnamból Thaiföldre. Párban versenyeznek, úgy tudom, ő Fésűs Nellyvel lesz együtt."

Muri Enikő jó pénzért vállalta el a TV2 felkérésétForrás: Tamas R Morvai

Enikőt egyébként meglepte a kirúgása, erről a Blikknek mondott pár szót:
"2013 januárjában kezdtem próbálni a Ghostot az Operettben, az volt az első szerepem. A mesterem, Kerényi Miklós Gábor, Kero nagyon sokat tanított a színészetről. A mai napig hasznosítom a tanácsait, és nagyon hálás vagyok az összes kollégámnak és az összes igazgatómnak mindenért. Köszönettel tartozom, igaz, nem számítottam erre" – vallotta be a színésznő.

Enikő úgy érzi, hogy gyökeres változásra van szükség az életében, hiszen három hét múlva betölti a 27. életévét. Szerinte a TV2 felkérése nem is érkezhetett volna jobbkor. Ázsia már régóta vonzza Enikőt, és amúgy is szereti a versenyeket, inspirálják őt. Azt mondja, nem bizonyítani akar, hanem megélni és élvezni az életet.