Elképesztő eset történt Wingstonban: egy idős házaspár tagjai szinte percre pontosan egyszerre veszítették életüket.

A 93 éves Wilf Russellnél demenciát diagnosztizáltak tavaly, azóta pedig sokat romlottak a fizikai és a szellemi képességei is. Nem volt más választás, muszáj volt otthonba költöznie, ahol a felesége, Vera, rendszeresen látogatta. 

Egy idő után azonban Wilf már nem ismerte meg a házastársát, ez pedig rendkívül megviselte Verát, olyannyira, hogy nem sokkal később a lelki tünetei megbetegítették és kórházba került. Szívszorító volt a család számára, mikor szerda reggel Wilf Russel 6:50 perckor elhunyt, majd 4 perccel később a felesége is követte őt a túlvilágra. 

"Szerintem a nagyi már egy ideje várt a nagypapára. A betegeskedés és a lelki traumák miatt már teljesen megtört" - mesélte a házaspár unokája, aki többször is meglátogatta a kórházban Verát. 

Íme az idősek otthona, ahol Wilf életét vesztetteForrás: Google Street View

Wilf 18 évesen ismerte meg a nála 2 évvel fiatalabb Verát, akivel azonnal egymásba szerettek és örökre együtt is maradtak. Az unoka, Stephanie elmesélése szerint láthatóan szoros kötelék volt a nagyszülei között, mindig is csodálta őket ezért a feltétlen szeretetért - írta meg a Mirror

Ez az igazi szerelem: Fotósorozat!
Titkon mindannyian arra vágyunk, hogy legyen valaki, aki végig kísér minket az életünk útján. De vajon mi kell ahhoz, hogy egy jó kapcsolat örökké tartson? Fotók!