Majdnem teljesen egyszerre hunyt el egy idős házaspár

halál szerelem házaspár öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt Wingstonban: egy idős házaspár tagjai szinte percre pontosan egyszerre veszítették életüket.

A 93 éves Wilf Russellnél demenciát diagnosztizáltak tavaly, azóta pedig sokat romlottak a fizikai és a szellemi képességei is. Nem volt más választás, muszáj volt otthonba költöznie, ahol a felesége, Vera, rendszeresen látogatta.

Egy idő után azonban Wilf már nem ismerte meg a házastársát, ez pedig rendkívül megviselte Verát, olyannyira, hogy nem sokkal később a lelki tünetei megbetegítették és kórházba került. Szívszorító volt a család számára, mikor szerda reggel Wilf Russel 6:50 perckor elhunyt, majd 4 perccel később a felesége is követte őt a túlvilágra.

"Szerintem a nagyi már egy ideje várt a nagypapára. A betegeskedés és a lelki traumák miatt már teljesen megtört" - mesélte a házaspár unokája, aki többször is meglátogatta a kórházban Verát.

Íme az idősek otthona, ahol Wilf életét vesztette Forrás: Google Street View

Wilf 18 évesen ismerte meg a nála 2 évvel fiatalabb Verát, akivel azonnal egymásba szerettek és örökre együtt is maradtak. Az unoka, Stephanie elmesélése szerint láthatóan szoros kötelék volt a nagyszülei között, mindig is csodálta őket ezért a feltétlen szeretetért - írta meg a Mirror.

Ez az igazi szerelem: Fotósorozat!

Titkon mindannyian arra vágyunk, hogy legyen valaki, aki végig kísér minket az életünk útján. De vajon mi kell ahhoz, hogy egy jó kapcsolat örökké tartson? Fotók!
Elhunyt Caitlin Nelson, a palacsintaevő-verseny áldozatahttp://www.life.hu/news/20170405-elhunyt-a-palacsintaeves-kozben-fulladozo-caitlin-nelson.htmlSosm lehet tudni, hogy milyen ártalmatlan játékok mögött leselkedik ránk a veszély. Ez a fiatal egyetemista lány sem gondolta, hogy a palacsintaevő-verseny lesz élete utolsó programja. NewsOrigoSzabadulására készül Bene László, a skálás gyilkoshttp://www.life.hu/news/20170404-szabadulasara-keszul-bene-laszlo.htmlBene László optimista, szerinte végre ki fogják engedni a börtönből, ahová 4 ember meggyilkolása miatt zárták be. A családja szintén ebben hisz, már munkát és szállást is intéztek neki. NewsOrigoFagyállóval mérgezte meg a férjét egy nő http://www.life.hu/news/20170404-megmergezte-fagyalloval-a-ferjet-egy-no.htmlBorzalmas módon gyilkolta meg a férjét egy nő. Vajon miért tette? NewsOrigoFelnyársalta a bika a fiatal torreádort, Daniel García Navarretéthttp://www.life.hu/news/20170404-felnyarsalta-a-bika-a-fiatal-torreadort.htmlA fiatal torreádor bemutatkozása tragikus véget ért: többször felnyársalta a hatalmas bika. Az is csoda, hogy életben van! News--A lustaság kreatívvá tesz: Fotók!http://www.life.hu/news/20170403-igy-lesz-kreativ-egy-lusta-ember.htmlVicces fotósorozat látott napvilágot, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra: középpontban a lustaság! News--Öngyilkos lett az indiai Vogue modellje, Raudha Athifhttp://www.life.hu/news/20170403-ongyilkos-lett-az-indiai-vouge-modellje.htmlA hobbiként modellkedő Raudha Athif holttestét egy bangladesi kollégium szobájában találták meg. A boncolás szerint öngyilkosságot követett el. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.