Klapka György két fiát is megtagadta végrendeletében, és a családtagok hiába reménykedtek, hogy az Aranyember készített újabb verziót, sajnos csalódniuk kellett. Gyurit továbbra sem tartja a fiának, Christiannak pedig valóban DNS-vizsgálatot kell végeztetnie. A feleknek mihamarabb meg kell egyezniük, különben évekig is eltarthat, mire lezárhatják a hagyatéki tárgyalást.

Klapka György végrendelete mindenkit meglepett, és hiába reménykedtek abban a családtagok, hogy készített egy újabb verziót az Aranyember, csalódniuk kellett. Csak egy régi verzió volt a közjegyzőnél, ebben Gyuri fiát megtagadta, Christiannak pedig DNS-vizsgálatot kell csináltatnia, ha részesülni akar az örökségből. Gyuri a Story magazinnak árult el részleteket a tárgyalásról. A családtagoknak 90 napjuk van megegyezni, ha nem sikerül, akkor évekig elhúzódhat a hagyatéki tárgyalás. 

Klapka György első hagyatéki tárgyalása nem hozott megnyugvástFotó: Origo

A vagyon összegszerűsége sem derült ki. Minden ugyanolyan bizonytalan, mint eddig"  – mondta. Hozzátette, soha nem kapott pénzt az apjától, ezért az sem lepte meg, hogy Klapka nem hagyott rá semmit. Elárulta, csak attól érzi rosszul magát, hogy nem tudja, kicsoda. Nem akarom úgy érezni az életem hátralévő részében, hogy átvert zabigyerek vagyok.  Már én is tudni akarom, ki is vagyok valójában" – mondta Gyuri.