Lezajlott Klapka György hagyatéki tárgyalása: semmi nem derült ki

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György hagyatéki tárgyalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klapka György két fiát is megtagadta végrendeletében, és a családtagok hiába reménykedtek, hogy az Aranyember készített újabb verziót, sajnos csalódniuk kellett. Gyurit továbbra sem tartja a fiának, Christiannak pedig valóban DNS-vizsgálatot kell végeztetnie. A feleknek mihamarabb meg kell egyezniük, különben évekig is eltarthat, mire lezárhatják a hagyatéki tárgyalást.

Klapka György végrendelete mindenkit meglepett, és hiába reménykedtek abban a családtagok, hogy készített egy újabb verziót az Aranyember, csalódniuk kellett. Csak egy régi verzió volt a közjegyzőnél, ebben Gyuri fiát megtagadta, Christiannak pedig DNS-vizsgálatot kell csináltatnia, ha részesülni akar az örökségből. Gyuri a Story magazinnak árult el részleteket a tárgyalásról. A családtagoknak 90 napjuk van megegyezni, ha nem sikerül, akkor évekig elhúzódhat a hagyatéki tárgyalás.

Klapka György első hagyatéki tárgyalása nem hozott megnyugvást Fotó: Origo
Sebestyén Balázsért sokat fizetett volna a TV2http://www.life.hu/sztarok/20170406-sebestyen-balazs-komoly-ajanlatot-kapott-a-tv2.htmlAndy Vajna tulajdonában lévő rádiónál dolgozik Sebestyén Balázs, az RTL Klubnál persze aggódtak azért, hogy a TV2-höz is átcsábítják. Kapott is ajánlatot Balázs, nem kevés összegről. TV + Sztárok--Schobert Norbi előadását sokan szabotálnákhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-tonkre-akarjak-tenni-schobert-norbi-ingyenes-eloadasat.htmlSchobert Norbi ellentábora támadásba lendült? Bármit megtennének, hogy szabotálják a fitneszguru ingyenes programját. TV + Sztárok--Hajdú Péter a közösségi oldalán vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170406-hajdu-peter-a-facebookon-mondta-el-az-igazsagot.htmlHajdú Péter a közösségi oldalán akadt ki egy napilap cikkére, amely azt taglalta, hogy Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalták meg egykori párjaik... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVV Zsolti egy cirkuszban fog dolgoznihttp://www.life.hu/sztarok/20170406-cirkuszban-fog-dolgozni-vv-zsolti.htmlVV Zsoltit csábítja a színpad, vagy inkább a porond. A ValóVilág volt játékosa ugyanis nem akárhonnan kapott ajánlatot: a cirkuszban fog dolgozni. TV + SztárokOrigoStohl András a Madách Színházban sem játszik majdhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-stohl-andras-a-madach-szinhazban-sem-jatszik.htmlVáratlanul lépett ki Stohl András a Vígszínházból, mégpedig azért, hogy a Class FM online rádiójának műsorvezetője lehessen. Kiderült, hogy még egy színházi munkáját fel kell áldoznia: a Madách Színházban sem tud majd szerepelni. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoMár nem rejtegetik szerelmüket: fotón Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-mar-nem-rejtegetik-szerelmuket-foton-katie-holmes-es-jamie-foxx.htmlKatie Holmes és Jamie Foxx kapcsolatáról régóta pletykálnak Hollywoodban, most azonban bebizonyosodott, hogy tényleg együtt vannak. Egy rajongó fotózta le őket a legnagyobb titokban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.