Pumped Gabo és barátnője viharos kapcsolatban élnek, úgy tűnik, számukra a hűség ismeretlen fogalom. Kiderült, hogy mindketten megcsalták már a másikat, és az is lehet, hogy már nincsenek is együtt. 

Pumped Gabo és barátnője, Ági a Blikk szerkesztőségében válaszolgattak a rajongók kérdéseire, ami kínosabbnál kínosabb helyzeteket eredményezett. Már az első betelefonáló is felkavarta az állóvizet, de nem is érkeztek vidáman a szerelmesek. Éppen nincsenek beszélő viszonyban, lehet azért, mert Gabo szívesen megcsalná Ágikát. "Már két hete nem annyira beszélünk" – ezzel indított Gabo, az első kérdés pedig csak még jobban felkavarta őket. 

Nincs már együtt Pumped Gabo és Sebestyén Ági?Forrás: RTL Klub

"Miért élvezed, hogy megalázod folyamatosan a kedvesedet?" – Ezt kérdezte az első telefonáló, Vivien Pumped Gabótól, de nem kapott rá egyértelmű választ. A gyúrós srác azt mondta, hogy a kedvenc ételét is unná, ha mindennap azt kellene ennie. Tegyük fel, hogy a hamburger a kedvenc kajád, hiába, akkor sem eszed azt mindennap"  – mondta Gabo, de sem Ági, sem a telefonáló nem gondolta úgy, hogy ez válasz lenne a kérdésre. Barátnője egyből rávágta, ő is unhatja a hamburgert, mire Gabo közölte, akkor mehet. "Akkor viszlát, und meg a hamburgert. Volt olyan is Vivien, hogy a másik fél unta a hamburgert, csak az nem volt publikus"  – mondta Gabo, de bővebben egyikük sem akarta kifejteni a témát. Az azonban kiderült, hogy nem beszélnek egymással, Ági le is tiltotta Gabót, így üzenetet sem tud neki írni. A lány aztán kerek perec kijelentette, hogy már nem alkotnak egy párt. Nem, nem vagyunk együtt"  – mondta Ági, de Gabo szerint ez csak egy nagyobb összeveszés.