Pachmann Péter színvonalasnak tartja a Playboy Magazint

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
Playboy Pachmann Péter interjú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett Pachmann Péterrel a Playboy - gálán. A műsorvezető elárulta mit gondol a nyuszis magazinról. 

A 46 éves műsorvezető elárulta, hogy bizonyos értelemben különlegesnek tartja a Playboy újságot, mert nem csak átlagos témákkal foglalkozik, hanem komolyabb társadalmi kérdésekben is állást mer foglalni.

"A Playboy bátor, mert fel mer vállalni olyan társadalmi szerepeket, amiket más orgánumok nem nagyon mernek felvállalni" - mondta Péter.

Pachmann Péter elmondta mit gondol a nyuszis magazinokról Fotó: Szabó Gábor/Origo

A sztárapuka azt is elárulta, hogy szeret Playboy rendezvényekre járni, mert ezeken az alkalmakon olyan férfinak érezheti magát, akivel szellemileg is foglalkoznak. Azt sem rejtette véka alá, hogy a húszas éveiben ő is szívesen megvásárolta ezeket a magazinokat.

"Annak idején, amikor a húszas éveimben jártam, én is vásároltam a Playboyokat, mert érdekeltek azok a képek, amik máshogy nem jutnak el hozzám hiszen a Playboyban gyönyörűen, művészien fotózva láthattam őket"

Pachmann Péter elmondta véleményét a Hujber-ügyről

Pachmann Péter a Mokka műsorvezetője hiú embernek tartja magát és igyekszik minél jobb formában tündökölni a képernyőn: még a plasztikai sebész késétől sem riad vissza.
Új életet kezdett Brad Pitt http://www.life.hu/sztarok/20170407-brad-pitt-megreformalta-az-eddigi-eletet.htmlBrad Pittről a napokban friss fotók láttak napvilágot, amelyeken borzalmasan fest, de aggodalomra semmi ok: már összeszedte magát, és új életet kezdett. Reméljük, hamar visszanyeri a régi formáját. TV + Sztárok--Hajdú Péter élőben tépte össze a róla szóló hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170407-hajdu-peter-osszetepte-a-rola-szolo-hireket.htmlIsmét újabb hír látott napvilágot: kiderült, hogy egy szexi barna nővel csalta meg Hajdú Sarka Katát. A műsorvezető tegnap egy bejegyzésben arról tájékoztatta követőit, hogy nem fog beleállni a sárdobálásba, ám a mai címlap kihozta a béketűrésből... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoKutyáival alszik Tóth Vera: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170407-alvo-kutyaival-posztolt-toth-vera.htmlElképesztő képet osztott meg a közösségi oldalán Tóth Vera. Nem gondoltuk volna, hogy egyszer megtudjuk, kivel/ kikkel osztja meg az ágyát. TV + SztárokOrigoRékasi Károly cáfolja, hogy eljegyezte Pikali Gerdáthttp://www.life.hu/sztarok/20170407-rekasi-karoly-cafolja-hogy-eljegyezte-pikali-gerdat.htmlA rajongók örülhettek Pikali Gerda és Rékasi Károly boldogságának, ugyanis arról szóltak a hírek, hogy a pár a sok nehézség után, amin együtt mentek keresztül, összeházasodik. Rékasi Károly azonban cáfolja, hogy eljegyezte volna szerelmét. TV + Sztárok--Először beszélt szexuális orientációjáról Barry Manilow amerikai zenészlegendahttp://www.life.hu/sztarok/20170406-eloszor-beszelt-homoszexualitasarol-barry-manilow-amerikai-zeneszlegenda.htmlElőször beszélt a nyilvánosság előtt homoszexualitásáról Barry Manilow amerikai énekes-dalszerző, aki a világ legtöbb lemezt eladó zenészei közé tartozik. TV + Sztárok--Pumped Gabo és Ági két hete nem beszélnek: lehet, hogy szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170406-pumped-gabo-es-agi-ket-hete-nem-beszelnek.htmlPumped Gabo és barátnője viharos kapcsolatban élnek, úgy tűnik, számukra a hűség ismeretlen fogalom. Kiderült, hogy mindketten megcsalták már a másikat, és az is lehet, hogy már nincsenek is együtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.