A Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett Pachmann Péterrel a Playboy - gálán. A műsorvezető elárulta mit gondol a nyuszis magazinról. 

A 46 éves műsorvezető elárulta, hogy bizonyos értelemben különlegesnek tartja a Playboy újságot, mert nem csak átlagos témákkal foglalkozik, hanem komolyabb társadalmi kérdésekben is állást mer foglalni. 

"A Playboy bátor, mert fel mer vállalni olyan társadalmi szerepeket, amiket más orgánumok nem nagyon mernek felvállalni" - mondta Péter.

Pachmann Péter elmondta mit gondol a nyuszis magazinokrólFotó: Szabó Gábor/Origo

A sztárapuka azt is elárulta, hogy szeret Playboy rendezvényekre járni, mert ezeken az alkalmakon olyan férfinak érezheti magát, akivel szellemileg is foglalkoznak. Azt sem rejtette véka alá, hogy a húszas éveiben ő is szívesen megvásárolta ezeket a magazinokat.

"Annak idején, amikor a húszas éveimben jártam, én is vásároltam a Playboyokat, mert érdekeltek azok a képek, amik máshogy nem jutnak el hozzám hiszen a Playboyban gyönyörűen, művészien fotózva láthattam őket"

 

Pachmann Péter elmondta véleményét a Hujber-ügyről
Pachmann Péter a Mokka műsorvezetője hiú embernek tartja magát és igyekszik minél jobb formában tündökölni a képernyőn: még a plasztikai sebész késétől sem riad vissza.