Tévészerepet kapott Ambrus Attila, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, a Viszkis rabló. A TV2 utazós realityjének, azaz az Ázsia Expressnek lesz az egyik szereplője.

Ambrus Attila tévés szerepet kapott, méghozzá a TV2-nél! A Viszkis rabló néven elhíresült volt bűnöző az utazós realityben, az Ázsia Expressben fog szerepelni, ami még őt magát is meglepte.

Ambrus Attila tévésztár leszForrás: Ambrus Attila Facebook oldala

Meglepődtem, hiszen úgy tudtam, hogy Vietnamban nincsenek is bankok" - ezzel a vicces hozzászólással erősítette meg a hírt a Viszkis, de a csatorna is nyilatkozott arról, miért éppen rá esett a választásuk. "Több meglepetést is tartogatunk az Ázsia Expresszben, Ambrus Attila személye az egyik ilyen. Korábban nem szerepelt ilyen jellegű műsorban, izgalmas és érdekes karakter" - írta a Blikknek a TV2 sajtóosztálya. Ambrus Attila pedig kifejtette, jól jön neki a reklám, hiszen a róla készült film hamarosan bemutatásra kerül. "Egyrészt ősszel mutatják be a rólam szóló filmet, kifejezetten jól jön a szerepléssel járó reklám. Másrészt kíváncsi vagyok, hogy munkaszolgálattal, börtönnel a hátam mögött, ötvenévesen képes vagyok-e spártai körülmények között teljesíteni. Főleg úgy, hogy nem csak rajtam múlik minden, hiszen ketten kell megoldanunk a feladatokat, össze kell dolgoznunk úgy, hogy eleinte nem is ismerjük egymást" - mondta a Viszkis.