A családja nem támogatta zenei karrierjét, neki ennek ellenére sikerült az ország egyik legmeghatározóbb zenekarát létrehozni. 40 éve van a pályán az Első Emelet frontembere, de még esze ágában sincs visszavonulni.

Hiába volt hatalmas siker az Első Emelet, hiába rajongtak Kikiért rengetegen, a frontember onnan nem kapta meg a kellő támogatást, ahonnan a legjobban várta volna: a családjától. Mindennek ellenére nem adta fel, bár nem bíztak benne, ő mégis valóra váltotta álmát, és immár 40 éve a színpadon van, de még esze ágában sincs visszavonulni, sőt, új tervei vannak.

Patkó Béla, vagyis Kiki a mai napig szereti új dolgokban kipróbálni magátFotó: Tuba Zoltán - Origo

"A szüleim, ők soha nem érezték ezt a fajta rajongást, azt, hogy négyszer voltam Magyarországon az év énekese, az év zenekara voltunk, de ezt ők nem rögzítették magukban. Vagy nem értették, vagy nem akarták. Az ember viszont tudja, hogy mellesleg azért büszkék voltak rám, mert a szomszédok mindig mondták, hogy a szülők mennyire büszkék, de ezt felém, az én irányomba soha nem mutatták ki" – mondta Kiki a Story Extra stábjának. Ő kiskora óta tudta, hogy csakis a zenéléssel akar foglalkozni, és így is lett. Már több mint 4 évtizede zenél, és bármilyen akadály gördült elé, azt legyőzte. Daganatot is diagnosztizáltak nála, de a betegségen is felülkerekedett. Ma már kicsattan az egészségtől, és igyekszik folyton új dolgokban kipróbálni magát. Mindig keresi a lehetőséget arra, hogy maradandót alkosson. Még színházban is játszott! 

Kiki: „Ma már nem hagyom, hogy belekényszerítsenek helyzetekbe"
Az Első Emelet frontembere korábban a Life.hu-nak is mesélt életéről, sőt, még arra is vállalkozott, hogy a kameráink előtt jógázzon. Elárulta, hogy mikor beteg lett, szüksége volt az életmódváltásra: átalakította táplálkozását, elengedte a stresszt, és csak olyan emberekkel vette körbe magát, akikkel kellemes együtt lenni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!