Így él most az Első Emelet sztárja, Kiki

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Kiki Első Emelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családja nem támogatta zenei karrierjét, neki ennek ellenére sikerült az ország egyik legmeghatározóbb zenekarát létrehozni. 40 éve van a pályán az Első Emelet frontembere, de még esze ágában sincs visszavonulni.

Hiába volt hatalmas siker az Első Emelet, hiába rajongtak Kikiért rengetegen, a frontember onnan nem kapta meg a kellő támogatást, ahonnan a legjobban várta volna: a családjától. Mindennek ellenére nem adta fel, bár nem bíztak benne, ő mégis valóra váltotta álmát, és immár 40 éve a színpadon van, de még esze ágában sincs visszavonulni, sőt, új tervei vannak.

Patkó Béla, vagyis Kiki a mai napig szereti új dolgokban kipróbálni magát Fotó: Tuba Zoltán - Origo

mellesleg azért büszkék voltak rám, mert a szomszédok mindig mondták, hogy a szülők mennyire büszkék,

Kiki: „Ma már nem hagyom, hogy belekényszerítsenek helyzetekbe"

Az Első Emelet frontembere korábban a Life.hu-nak is mesélt életéről, sőt, még arra is vállalkozott, hogy a kameráink előtt jógázzon. Elárulta, hogy mikor beteg lett, szüksége volt az életmódváltásra: átalakította táplálkozását, elengedte a stresszt, és csak olyan emberekkel vette körbe magát, akikkel kellemes együtt lenni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.