Sarka Kata nem vállalja fel kapcsolatát, bár a közeli ismerősök szerint nem is titkolózik, ezért fotózhatták le már oly sokszor a párt együtt. Legutóbb egy hotelben látták Katát az üzletemberrel, aki Hajdú Péter barátja volt. A műsorvezetőt viszont már nem érdekli a pár, sok boldogságot kívánt nekik.

Sarka Katát már többször kapták lencsevégre egy bizonyos B. Istvánnal, aki állítólag nem csupán egy üzleti partner. Azt beszélik, a férfi Hajdú Péterrel volt kapcsolatban, de Katának is sokat segített, miután az elbútorozott a műsorvezetőtől. Ezt fájlalta annak idején Hajdú Péter, bár Kata akkor még nem vállalta fel a kapcsolatot. Máig sem ismerte el, hogy B. Istvánnal több lenne köztük, mint barátság, de egyre többször lehet őket együtt látni.

Sarka Katának és volt üzlettársának sok boldogságot kívánt HajdúForrás: facebook.com/kata.sarka

Legutóbb egy hotelben töltötték egymással az idejüket, de még mindig nem ismerték el, hogy együtt vannak. Nem szeretnék a magánéletemről beszélni"– ennyivel zárta le a témát Sarka Kata a Blikknek, de annyit azért már korábban beismert, hogy újra randizik. A közeli ismerősök szerint azonban társaságban már nem titkolóznak, azon sem lehetne meglepődni, ha kézen fogva látná őket bárki az utcán. A lap megkérdezte Hajdú Pétert is arról, hogy mit szól a kapcsolathoz, de a műsorvezetőt, mióta barátnője van, már nem érdekli Kata. Sok boldogságot nekik" - mindössze ennyit üzent a műsorvezető.