transzszexualitás Amanda Lepore énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Lepore kiadta első könyvét. A dedikáláson pedig friss fotó is készült a transzszexuális sztárról. Így néz ki most.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Amanda Lepore majdnem mindenben különbözik egy átlagos középkorú nőtől. Először férfiból nővé operáltatta magát, amit különböző plasztikai műtétek követtek. Az amerikai asszonyt tartják ma a világ legdrágább testű nőjének, kinézetére soha, senki nem költött még ennyit. Állítólag.

Minden álma teljesült, amit csak szeretett volna: nővé műttette magát, darázsdereka lett, és hasonlít egy hollywoodi sztárra. Kipróbálta magát előadóművészként, énekesnőként, rapperként, modellként és divattervezőként is, most pedig kiadta az első könyvét, melynek címe: "Doll Parts"

Friss fotó a dedikálás pillanatáról Forrás: NORTHFOTO/face to face/Mediapunch/Face To Face

A dedikáláson készült friss fotót nézve azért elég bizarr látvány tárul elénk. Azt valóban nem látni, hogy Amanda valaha is férfi volt, de cserébe olyan ijesztő, mint egy földönkívüli.

Az élő Ken baba a plasztikai műtétekről vallott

Csak az élő Ken babaként ismerik Rodrigo Alvest, aki megszámlálhatatlanul sok plasztikai beavatkozáson esett már át. A férfi minden vonása megváltozott, de ő így boldog: mindent a plasztikai műtéteknek köszönhet, bár van olyan is, amit megbánt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.