Claudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel.

Már lassan hat hónapja, hogy megszületett Liptai Claudia kisfia, a műsorvezető pedig időről időre megosztja tapasztalatait a rajongóival. A mindennapjaiban most az anyaságé a főszerep. Kétgyermekes anyukaként Claudia már tudja, hogy milyen nehézségekkel néz szembe egy újszülöttel, mégis elhalványultak már az emlékek Panka óta.

Liptai Claudia kisfia miatt alig alszikForrás: Liptai Claudia / Facebook

Természetesen végtelen szeretettel és türelemmel fordul a kisfia felé, mégis van egy dolog, ami elképesztően hiányzik neki, mégpedig az alvás. Bár Marci sokkal többet alszik, mint Panka, így is sok szenvedéssel jár az éjszakai felkelés. "Az éjszakában többször nyögdécselve felébred. Én olyankor, mint a zombi, megyek, és teszem a cumit a kis nyekergő szájába. Tehát nála sem alszom egybefüggően többet négy-öt óránál. Ami lássuk be, egy idő után kínzással ér fel. És hiába lesz majd nála is jobb, akkor majd azért nem alszom, mert Pankát várom haza az épp aktuális buliból. Tehát mégiscsak igaz: majd alszom húsz év múlva" – írta Claudia a Best magazinban.