A Gáspár családnak vannak tartalékai: a NAV kommandósai a házkutatás során 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le. Állítólag ezek Evelin örökségei a nagymamától.

Gáspár Győzikénél nemrég házkutatást tartottak a NAV kommandósai, és úgy tűnik, volt mit megtalálni. A showman akkor úgy nyilatkozott az ügyről, hogy senkinek nem kívánja azt, amit akkor ő átélt. "Rengeteg ember szállta meg a házamat, még a telefonomat is elvették, senkit nem tudtam hívni" - mondta Győzike. A showman több ingóságát is lefoglalta a hivatal, és nemrég kiderült, hogy ezek között voltak a 120 milliót érő arany ékszerek, amik a család egyik széfjéből bukkantak elő.

Győzikééknél 120 milliónyi ékszer lapult a széfben

A Ripost információja szerint a Gáspár Győző ellen indított adócsalási ügyben ezek az aranyak szolgálhatnak fedezetül, de Győzike természetesen fájlalja, hogy lefoglalták az ékszereket.  Azt állítja ugyanis, hogy ez nem az övé, hanem a lánya, Evelin öröksége a nagymamától. Ezt papírokkal is szívesen igazolta volna, de állítólag a NAV emberei ezzel nem foglalkoztak.