A szüzesség elvesztése a sztárok életében is egy olyan momentum, amit soha nem fognak elfelejteni, többen meg is osztották az első élményüket. A legnagyobb hírességek közül sokan egy másik sztárral feküdtek le életükben először. Beyoncé sem akárkivel volt együtt első alkalommal, de Selena Gomez és Joe Jonas is egy másik celebnek adták a szüzességüket. Brooke Shields hisztirohamot kapott az első együttlét után, de nem csak neki voltak érdekes élményei.

Beyoncé

Beyoncé számára Jay Z volt az elsőForrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Miller

Az énekesnő egy interjúban mesélt az első szexuális élményéről, és igen meglepő. Ha igaz, amit mondott, akkor a szexi dívának meglehetősen kevés tapasztalata van a férfiakkal. Az emberek meglepődnének a tapasztalataim hiányán. 12-13 éves koromban volt az első barátom, vele voltam egészen 17 éves koromig. Akkoriban azonban túl fiatal voltam, hogy tényleg a barátom legyen. Nem éltünk együtt, mi nem csináltuk... Az volt az egyetlen tapasztalatom egy férfival, és utána csak egy férfi volt még az életemben, Jay Z" – vallotta Beyoncé, aki tehát jelenlegi férjével vesztette el a szüzességét.

Mandy Moore

Mandy Moore első szerelme tiszteletlenül nyilatkozott a színésznőrőlForrás: AFP/2017 Getty Images/Frederick M. Brown

A színésznő nem volt túl szerencsés, legalábbis utólag úgy tűnik, hogy nem a megfelelő férfinak adta a szüzességét. Mandy Moore szintén egy sztárral feküdt le életében először, méghozzá Wilmer Valderramával, aki nem nyilatkozott valami tiszteletteljesen a színésznő képességeiről. A szex Mandyvel jó volt, de nem olyan, mint egy meleg almás pite" – mondta a színész egy interjúban, amin Mandy Moore nagyon felháborodott, de ez nem is csoda.

Selena Gomez

Selena Gomez Justin Bieber miatt vette le a tisztasági gyűrűtForrás: Valerie Macon / AFP

Az énekesnő fiatalon tett szüzességi fogadalmat, és tisztasági gyűrűt is hordott, hogy jelezze, komolyan gondolja. Az ékszer azonban lekerült a kezéről, méghozzá a Justin Bieberrel való kapcsolata alatt. Justin el is ismerte egy barátjának, hogy ő vette el az énekesnő szüzességét. Akkor tudtam, hogy szeret, amikor nekem adta a szüzességét" – vallotta be barátjának az énekes, de Selena is hasonlóan nyilatkozott. "A tisztasági gyűrű lekerült. Akkor kaptam, amikor 13 éves voltam, és nagyon tisztelem azt, amit képvisel, de nem való mindenkinek" – árulta el az énekesnő.

Joe Jonas

Joe Jonas 20 éves koráig várt az elsővelForrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Az énekes is tisztasági gyűrűt viselt, egészen 20 éves koráig. Akkor róla is lekerült az ékszer, méghozzá Ashley Greene színésznő miatt. Joe Jones maga is bevallotta, hogy szexuálisan aktív lett akkor, de azt leszögezte, örült, hogy megvárta a megfelelő embert. 20 évesen vesztettem el a szüzességemet. Azelőtt is csináltam más dolgokat, de szexuálisan 20 évesen váltam aktívvá. Örültem, hogy megvártam a megfelelő személyt" – árulta el Joe Jonas.

Brooke Shields

Brooke Shields megrémült az első alkalom utánForrás: AFP/Brad Barket

A színésznő sem akárkinek adta oda a szüzességét, szintén egy híres sztárral volt az első szexuális élménye, méghozzá egy igazi Supermannal, vagyis Dean Cainnel. Brooke Shields számára sokkoló volt az első alkalom. Annyira megijedtem, hogy kiugrottam az ágyból, és elszaladtam. Meztelenül futottam a folyosón, mintha elloptam volna valakinek a pénztárcáját. Dean utánam jött egy takaróval, a vállamra terítette, és átölelt" – írta le első élményét Brooke Shields az életrajzi könyvében.