Így néz ki most a Família Kft. Debbie-je, azaz Deborah Kim Javor

Forrás: Youtube -
Família Kft. Deborah Kim Javor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Família Kft. az egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozat volt, szereplőit a nézők a szívükbe zárták. Most megnézhetjük, hogyan fest az egyikük, akit már nagyon régóta nem láthattunk. Íme, a sorozat Debbie-je!

A Família Kft. hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendett annak idején, a pilotepizódokat 1991 októberében kezdte el sugározni a Magyar Televízió. A nézők rögtön megszerették a humoros sorozatot, ami az első szituációs komédia volt Magyarországon. 8 évig volt műsoron a Família Kft., egészen addig, amíg meg nem jelentek az újdonságnak számító kereskedelmi csatornák.

A Família Kft.-ből ismert Debbie Forrás: Youtube

Akkor a sorozatnak leáldozott, de a szereplőket örökre a szívünkbe zártuk. Sokakat még ma is láthatunk különböző műsorokban, de vannak, akik teljesen eltűntek a szemünk elől. Ilyen például az Ágoston második feleségét alakító, jelenleg Londonban élő Deborah Javor. A sorozatban ő volt Debbie, akivel Csonka András nemrég véletlenül futott össze. Szinte semmit nem változott.

/1505/Hogya2015531151444

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.