Nem esett messze az alma a fájától: Lucas Jagger és Mick Jagger olyan egyformák, mint két tojás. 

Nemrég Sao Paulóban, Brazíliában kapták lencsevégre Mick Jagger 17 éves fiát, Lucast. A fiatal fiú döbbenetesen hasonlít a fiatalkori apjára. Ugyanúgy hordja a haját, és az arcvonásai is megszólalásig hasonlítanak a sztárapukáéra.

#AllSummerSixteen #HardEyes #KneeSlapper

Lucasjagger (@lucasjagger) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik Jagger elég erős géneket adott tovább a leszármazottjainak, akik meglehetősen sokan vannak: 5 anyától 8 gyermeke van a sztárnak,és Lucas a hetedik a sorban. Az énekes legfiatalabb gyermeke még kisbaba, de Jagger nem igazán akar tudomást venni róla. Ennek ellenére egy hatalmas családi házat vett a volt kedvesének, illetve bőséges gyerektartást is fizet minden hónapban.

Mick Jagger fia döbbenetesen hasonlít a sztárraForrás: AFP

A kisfiú anyja, Melanie ennek ellenére úgy érzi, Mick felrúgta a kettejük közti egyezséget, míg a zenész úgy gondolja, hogy teljesen korrekt a viselkedése: már a kapcsolatuk elején kijelentette, hogy 70 felett nem vállal gyereket.

Demi Moore és Courtney Cox teljesen egyformák: Fotó!
Eddig is tudtuk, hogy a két hollywoodi sztár megszólalásig hasonlít egymásra, de ez most még a szokásosnál is szembetűnőbb volt. Jennifer Meyer ékszertervező 40.születésnapjára volt hivatalos Demi Moore és Courtney Cox és az ott készült fotókon mindenki teljesen ledöbbent.