Mick Jagger és a fia teljesen egyformák: Fotók!

Forrás: AFP -
hasonlóság Mick Jagger Lucas Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem esett messze az alma a fájától: Lucas Jagger és Mick Jagger olyan egyformák, mint két tojás. 

Nemrég Sao Paulóban, Brazíliában kapták lencsevégre Mick Jagger 17 éves fiát, Lucast. A fiatal fiú döbbenetesen hasonlít a fiatalkori apjára. Ugyanúgy hordja a haját, és az arcvonásai is megszólalásig hasonlítanak a sztárapukáéra.

#AllSummerSixteen #HardEyes #KneeSlapper

Lucasjagger (@lucasjagger) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik Jagger elég erős géneket adott tovább a leszármazottjainak, akik meglehetősen sokan vannak:

5 anyától 8 gyermeke van a sztárnak,

és Lucas a hetedik a sorban. Az énekes legfiatalabb gyermeke még kisbaba, de Jagger nem igazán akar tudomást venni róla. Ennek ellenére egy hatalmas családi házat vett a volt kedvesének, illetve bőséges gyerektartást is fizet minden hónapban.

Mick Jagger fia döbbenetesen hasonlít a sztárra Forrás: AFP

A kisfiú anyja, Melanie ennek ellenére úgy érzi, Mick felrúgta a kettejük közti egyezséget, míg a zenész úgy gondolja, hogy teljesen korrekt a viselkedése: már a kapcsolatuk elején kijelentette, hogy 70 felett nem vállal gyereket.

Demi Moore és Courtney Cox teljesen egyformák: Fotó!

Eddig is tudtuk, hogy a két hollywoodi sztár megszólalásig hasonlít egymásra, de ez most még a szokásosnál is szembetűnőbb volt. Jennifer Meyer ékszertervező 40.születésnapjára volt hivatalos Demi Moore és Courtney Cox és az ott készült fotókon mindenki teljesen ledöbbent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.