Liptai Claudia őszintén és humorral osztotta meg a második körben szerzett tapasztalatait az anyaságról. Fél éven keresztül minden kétségét és örömét leírta, de most befejezte. A többit megtartja magának, és megköszönte az olvasóknak a figyelmet.

Liptai Claudia – akit most jegyzett el a párja – sok mindenről beszámolt már a blogjában, szinte minden tapasztalatát, élményét és örömét megosztotta, mióta kisfia megszületett. Őszintén bevallotta az olvasóknak, hogy alig alszik, ami felér egy kínzással, de a gyermekeire nézve mindezt azonnal elfelejti. Arról is beszélt, mennyire megdöbbent, amikor hosszú idő után először újra tükörbe nézett, most pedig az utolsó bejegyzésében magáról az anyaságról beszél.

Liptai Claudia búcsút vett az olvasóktólForrás: facebook.com/LiptaiClaudiaHivatalos

"Megterhelő anyának lenni – hiába ezer könyv, sokszor nincs válasz arra, mit hogyan kell csinálni. Nincs jó vagy rossz megoldás egy adott szituációra. A legjobb megoldás, hogy tegyük azt, amit mi jónak látunk, és tegyünk meg mindent azért. hogy a családunk kiegyensúlyozott és boldog legyen. Sokszor gondolom magamról – és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül –, hogy nem teljesítek jól anyaként. Nem szégyen segítséget kérni!" – írja a Best magazinban Claudia, aki a végén el is köszön a rajongóitól, olvasóitól. "Köszönöm nektek, hogy ennyi héten keresztül figyelemmel kísértétek az írásaimat. Minden jót" – zárta a műsorvezető a blogját.