békülés Weisz Fanni szünet szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fanni és Péter boldog párkapcsolatban éltek, de nem volt ez mindig így. Két és fél évvel ezelőtt szünetet tartottak, erről meséltek most egy interjúban. 

Mint megtudtuk, két és fél évvel ezelőtt 4 hónapnyi szünetet tartott Weisz Fanni és szerelme, Péter. A férfi elmondta, hogy akkoriban nagyon kevés időt tudtak együtt tölteni, és akkor is rendszerint csak veszekedtek, ezért Fanni felvetésére külön folytatták az életüket.

De a négy hónap alatt mindkettejük számára világossá vált, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, éppen ezért újból egymásra találtak, azóta pedig boldogabbak, mint valaha. Erről árulkodik a nemrég történt leánykérés is, amire a szexi modell köpni-nyelni sem tudott.

Weisz Fanni és vőlegénye tiszta vizet öntöttek a pohárba - Videó!

Weisz Fanni egy ideje nagyon szerelmes, párjával már a közös életüket és az esküvőt tervezgetik. A szerelmes időszakot azonban beárnyékolja néhány komoly pletyka...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.