Már nyolcadik éve nincs köztünk Bujtor István, aki idén lenne 75 esztendős. Özvegye, Bujtor Judit máig nehezen viseli a gyászt, nem tudja feldolgozni férje hiányát. Ezért nem volt eddig emlékest a tiszteletére, de idén lesz!

Bujtor István 67 évesen távozott az élők sorából, de az emléke örökké él. Már nyolcadik éve nincs köztünk a színművész, de felesége a mai napig nem tudta elfogadni férje hiányát. A fényképekre is félve néz rá, filmjeit pedig egyáltalán nem tudja megnézni.

Bujtor István özvegye nem tudja feldolgozni férje halálátForrás: MTV

"A dolgozószoba a mai napig tele van közös fényképekkel. Még most is csak egy-egy pillantást merek rájuk vetni, annyira fáj a férjem hiánya. A filmjeit mind a mai napig nem tudom megnézni" - mondta a Story Magazinnak Bujtor özvegye, Judit. Mivel a színművésznek mindene volt a vitorlázás, a Baltonhoz sem tud elmenni a feleség, mert fél, hogy előjönnek a felhőtlen boldogság emlékei. Ezért nem volt még emlékestje Bujtor Istvánnak, de idén megtartják! Egy olyan évforduló közeledik, ami mellett nem mehetünk el szótlanul. István május 5-én lenne 75 éves, ezt szeretném méltón megünnepelni a pályatársaival, barátaival" - árulta el Judit.