Bujtor István özvegye, Judit még ma sem tudta feldolgozni férje halálát

Forrás: MTV -
halál Bujtor István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolcadik éve nincs köztünk Bujtor István, aki idén lenne 75 esztendős. Özvegye, Bujtor Judit máig nehezen viseli a gyászt, nem tudja feldolgozni férje hiányát. Ezért nem volt eddig emlékest a tiszteletére, de idén lesz!

Bujtor István 67 évesen távozott az élők sorából, de az emléke örökké él. Már nyolcadik éve nincs köztünk a színművész, de felesége a mai napig nem tudta elfogadni férje hiányát. A fényképekre is félve néz rá, filmjeit pedig egyáltalán nem tudja megnézni.

Bujtor István özvegye nem tudja feldolgozni férje halálát Forrás: MTV

annyira fáj a férjem hiánya. A filmjeit mind a mai napig nem tudom megnézni"

David Beckham megmutatta gusztustalan vacsoráját: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170504-ilyen-gusztustalansagokat-eszik-david-beckham.htmlDavid Beckham nemrég töltötte be 42. életévét, most pedig azt is megtudtuk, hogy milyen ünnepi vacsorával köszöntötte magát: ilyen gusztustalanságot már rég nem láttunk. TV + Sztárok--Beyoncét kimeríti az ikerterhesség: rosszul néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20170504-beyoncet-kimeriti-az-ikerterhesseg.htmlBeyoncé ikreket vár férjétől, és bár nagyon boldogok a kicsik miatt, az énekesnő alig várja, hogy megszülessenek. Szörnyen kimerítő ugyanis őt az ikerterhesség, nem is néz ki jól! TV + Sztárok--Ez történt Angelina Jolie és Brad Pitt között a végzetes repülőútonhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-ez-torten-angelina-jolie-es-brad-pitt-kozott-a-12-oras-repulouton.htmlAngelina Jolie és Brad Pitt híres-hírhedt repülőútjáról nem tudtunk sokat, csak azt, hogy utána mindennek vége lett. A válókeresetet is ez után adta be a színésznő, de eddig nem mondta el senki, hogy pontosan mi történt. Most kiderül! TV + Sztárok--II. Erzsébet sürgős megbeszélést hívott össze a palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170504-ii-erzsebet-surgos-megbeszelest-hivott-ossze-a-palotaban.htmlMindenkit összehívott a királynő egy rendkívüli megbeszélésre a palotában. Senki nem tudja, hogy miről van szó, annyi biztos, hogy rendkívül fontos dolgot kívánnak bejelenteni, mert a nem Londonban szolgáló személyzetnek is oda kellett utaznia. TV + Sztárok--Ördög Nóra Vietnamból posztolt - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170503-ordog-nora-fotot-posztolt-vietnambol.htmlÖrdög Nóra és családja megérkezett Vietnamba. A nem mindennapi eseményről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit. TV + Sztárok--Apáti Bencét megcsalták és borzalmasan szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20170503-apati-bencet-megcsaltak-es-szenvedett.htmlA legtöbb ember megtapasztalja, milyen borzalmas érzés, ha megcsalják, Apáti Bence sem úszta meg. Előtte azonban ő is félrelépett néha, de az a borzalmas élmény mindent megváltoztatott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.