Sosem gondoltuk volna, hogy a brit királynő ennyire halad a korral. Leesett az állunk!

Erzsébet királynőnek rengeteg feladata van, ezért nem gondoltuk volna, hogy még arra is marad ideje és kedve, hogy a 21. századi kütyükkel is lépést tartson.  

II. Erzsébet királynő lépést tart a 21. század technikai vívmányaivalForrás: Getty Images

Ám most kiderült, hogy II. Erzsébet jobban informált, mint azt hittük volna. Mivel rengeteg fiatal rokona van, bőven akad segítsége, ha valamit nem értene vagy szeretne megtanulni. 

Bizonyos információk szerint a királynőnek saját okostelefonja van, amin üzenetet ír, és sok egyéb más funkcióját is kitanulta már. A személyi asszisztense, Angela Kelly ügyel arra, hogy mindig megfelelően fel legyen töltve. Az is kiderült, hogy a 91 éves asszonynak iPadje és saját Facebook-oldala is van, de kizárólag a királyi család tud ezzel kapcsolatban pontos információt. 

A királynőnek tabletje és Facebook-profilja is vanForrás: Getty Images

Azt is megtudtuk, hogy a királynő a legörömtelibb mobilhívását 2013. július 22-én kapta, amikor dédnagymama lett – írta meg a DailyMail  

II. Erzsébet halála után ezt a forgatókönyvet követik
Már 65 éve uralkodik II. Erzsébet, nehéz elképzelni nélküle a királyi családot, de sajnos ő sem élhet örökké. Mivel nemsokára betölti a 91. életévét, már elkészült a pontos terv arra az esetre, ha a királynő távozna az élők sorából.