Hihetetlen, de már 16 éves a híres balettművész legidősebb gyermeke, Jázmin. Már modellkedéssel is foglalkozik a szépséges tinilány. 

Jázmin és Krisztina egy televíziós reggeli műsorban vendégeskedtek. A beszélgetésből kiderült, hogy Krisztina nagyon szereti az Anyák napját, és ilyenkor mindig egy hatalmas virággal lepi meg az édesanyját. Azt is elmesélte, hogy mindig elérzékenyül, mikor a gyerekei köszöntik, ezért számára duplán boldogság a nagy nap. 

Legnagyobb lánya, Jázmin már 16 éves, és lassan már kész nővé cseperedik. A fiatal lányt már egész kicsi korában megkeresték különböző modellügynökségek, mert szépnek és tehetségesnek tartják. Jázmin szívesen mond igent a sorra érkező felkérésekre annak ellenére, hogy az édesanyja szerint talán nem ez az a szakma, amit választania kellene magának. 

 

Kiszel Tünde lányának, Donatellának gyönyörű alakja van
Kiszel Tünde és a lánya, Donatella egy színházi eseményről csekkoltak be: a napvilágra került fotón jól látszik, hogy a fiatal lány mennyire bombasztikusan szép, és milyen tökéletes alakja van: Fotó!