Nők verekedtek össze néhány ruhadarabért: Videó!

nők tömegverekedés üzlet ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi! Vérremenő harc alakult ki egy ruhaüzletben: úgy tépték egymást a nők, mintha az életük múlt volna rajta. 

Szaúd-Arábiában látott napvilágot az a felvétel, ami azóta már futótűzként terjed az interneten. Nem is csoda, hiszen ilyet nem látni mindennap. Az egyik bevásárlóközpontban játszódik a jelenet, egész pontosan egy női ruhaüzletben.

A butik leértékelést hirdetett, ettől a nők pedig teljesen elveszítették a fejüket. Mintha vörös posztót lengettek volna a szemük előtt,

úgy estek egymásnak,

mintha az életük múlt volna, hogy hány ruhadarabot gyűjtenek össze.

Ütötték, vágták, tépték, nyúzták egymást annak érdekében, hogy minél több leértékelt árut tudjanak vásárolni. Elképesztő, hogy egy kis marketing így kifordítja magából az embereket. Ezen érdemes lenne elgondolkodni.

Riasztást adott ki a Országos Meteorológiai Szolgálat: viharok várhatóakhttp://www.life.hu/news/20170505-riasztast-adott-ki-a-orszagos-meteorologiai-szolgalat-viharok-varhatoak.htmlFelhőszakadás veszélye miatt – négy nyugati megye kivételével – az egész országra figyelmeztetést adott ki pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat. NewsMTI/Kovács TamásGmailben támadnak az adathalászok: ismerős feladótól érkezik az üzenethttp://www.life.hu/news/20170505-gmailben-tamadnak-az-adathalaszok.htmlAz adathalászok egyre csalafintább módszereket találnak ki arra, hogy megszerezzék az ember személyes adatait. Ezúttal a Gmailben terjed egy veszélyes levél, amivel ezt akarják elérni. Az üzenet egy ismerőstől érkezik, és olyan, mintha egy megosztott dokumentumot küldene nekünk, de nem szabad megnyitni! News--5 éves kislányt mentettek meg a házasságtól: Videó!http://www.life.hu/news/20170504-kiskoru-gyereket-mentettek-meg-a-hazassagtol.htmlElképesztő eset történt Indiában. 5 és 9 éves gyerekeket akartak házasságra kényszeríteni, ám az utolsó pillanatban közbe léptek a gyermekvédelem emberei. News--A világ leggusztustalanabb munkáját végzik a dakkai csatornatisztítókhttp://www.life.hu/news/20170504-a-vilag-leggusztustalanabb-munkaja-dakkai-csatornatisztitok.htmlHa eleged van a munkádból, csak jusson eszedbe az a férfi, aki Banglades fővárosának csatornahálózatát tartja tisztán. News--Gyászhír! Meghalt Császár Attila kajakoshttp://www.life.hu/news/20170503-meghalt-csaszar-attila-kajakos.htmlA Magyar Kajak-kenu Szövetség hivatalos weboldalának tájékoztatása szerint hosszan tartó, súlyos betegség után 59 évesen elhunyt Császár Attila, a Tatai Hódy Sportegyesület alelnöke, edzője. NewsThinkstockBaleset áldozata lett Sam, a Budapesten eltűnt angol férfihttp://www.life.hu/news/20170503-meghalt-a-budapesten-eltunt-angol-ferfi-sam.htmlA 24 éves Sam a barátaival egy legénybúcsúra érkezett Budapestre, de elszakadt a csapattól. Néhány órával később már csak a holttestét találták meg, baleset áldozata lett. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.