Cseke Katinka mindig vidám, de ő sem bírta sírás nélkül édesanyja üzenetét hallani. A sztár megtudta, hogy anyja milyen anyának tarja őt, ettől érzékenyült el. 

Cseke Katinka egy kislányt nevel, és már nem egyszer mondott köszönetet saját szüleinek azért, hogy mindig segítették őt. A színésznő elárulta, azt sem tudja, hol lakna gyermekével, ha a szülei annak idején nem vásárolnak neki egy otthont. Cseke Katinka mindig hangsúlyozta, hogy szereti édesanyját és édesapját, akik most meg is ríkatták a színésznőt. 

Cseke Katinka megkönnyezte anyukája üzenetétForrás: FEM3/Micsoda nők!

Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában olvastak fel a vendégeknek egy-egy üzenetet, melyet az anyjuk írt nekik arról, hogy milyen anyának tartják őket. Senki nem bírta ki könnyek nélkül, természetesen Cseke Katinka sem. 

Ha egy édesanya egyedül neveli a kislányát, az olyan, mint a szél: van benne szellő, fuvallat, orkán és szélcsend.  Megfelelni apaként, anyaként és barátnőként nem egyszerű. Pannát áldásnak és ajándéknak tartod. Szerintem Katinka, te egy színes, vibráló, gondoskodó és szeretetteljes anyuka vagy" – írta le a színésznő édesanyja megható sorait Katinkának.