Ördög Nóra nagyon leégett Ázsiában - Fotó!

Forrás: Instagram/ordognora -
égés Ázsia Expressz Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra a családjával jelenleg Ázsiában van, ahol – ellentétben az itthoni időjárással – verőfényes a napsütés. Ez meg is látszik Nóri bőrén, rögtön kipirult!

Ördög Nóra családjával együtt veszi nyakába Ázsiát, hiszen ő az Ázsia Expressz műsorvezetője. Már rengeteg képet tett közzé kalandjaikról a Facebook-oldalán, és nem csak a kellemes élményeket, csodás pillanatokat mutatja meg, hanem az égéseket is, szó szerint.

Ördög Nóra már a vécét is megmutatta Vietnamban Forrás: Instagram/ordognora

Ott ugyanis rendkívül meleg idő van, nem úgy, mint itthon, ami azt jelenti, hogy folyamatosan figyelni kell, nehogy a nap megpirítsa az embert. Úgy tűnik, Nórinak ez nem sikerült. A műsorvezető maga mutatta meg rajongóinak, mennyire leégett a napon, biztos, hogy az nagyon fog neki fájni!

Bébiszittert is vitt Ázsiába Ördög Nóra

Ördög Nóra minden kívánságát teljesítette a TV2, hogy a legnagyobb kényelemben vezethesse az új valóságshow-t, amit Ázsiában forgatnak. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.