Istenes Bence éppen a Survivor forgatásával van elfoglalva, így távol a családjától, a Fülöp-szigeteken tölti a mindennapjait. Csobot Adélnak és a kis Nátánnak is nagyon hiányzik már, várják, hogy visszatérjen.

Sokat gondolkozott Istenes Bence, mielőtt elvállalta volna a Survivor forgatását, hiszen ez azt is jelentette, hogy 50 napra távol lesz a családjától. Mivel azonban érdekes kihívásnak tartotta, belefogott, ezzel a döntéssel pedig Csobot Adél is egyetértett. Ennek ellenére már nagyon hiányzik otthonról a műsorvezető.

Csobot Adél nagyon várja vissza Istenes BencétForrás: Instagram/adelcsobot

"Folyamatosan beszélünk, de a Fülöp-szigeteken annyira rossz az internetelérés, hogy néha kimarad egy-egy beszélgetés. Bár nagyon hiányzik, próbálunk minél többet kihozni a helyzetből" - mondta a fiatal anyuka, akinek van támogatása. "Soha nem éreztem magam egyedül, hiszen Bence az első pillanattól kezdve mellettem állt. Az édeseanyám is bármikor segít nekem" - mondta Adél a hot! Magazinnak, és azt is elárulta, kire hasonlít Nátán. "Külsőre egyre jobban hasonlít az édesapjára, szóval belőle is egy jóképű fiatalember lesz" - árulta el az anyuka, aki nemrég ünnepelte születésnapját. Bence csak a távolból tudta őt felköszönteni