Hiába vannak édeni körülmények között, a hangulat korántsem olyan idilli, mint amilyen a helyszín. Exek Norbi és Exek Tamás barátsága véget ért, helyette majdnem nekimentek egymásnak, amiért ugye kizárás jár.

Nincs egyetlen unalmas pillanat sem az Édenben, de a játékosok a legutóbbi napot inkább veszekedéssel töltötték, mintsem azzal, hogy jól érezzék magukat az álomszép helyen. Exek Norbi és Exek Tamás között nőtt a feszültség, mégpedig azért, mert egyikük "két lukra játszik".

Exek az édenben kritika Norbi nagyon berágott TamásraForrás: Viasat3

Exek Norbi tette szóvá Tamás viselkedését, aki szerint ezzel nincs probléma. Te alakítottad úgy a helyzetet, hogy két lukra játszol. Akkor most kivel akarod végigjátszani, döntsd már el!" - fakadt ki Norbi. Tamás viszont nem tud dönteni Berni és Franciska között, "Szeretem Bernit, őt sem akarom megbántani, Franciskához pedig vonzódom" - magyarázta meg a helyzetet.

A délelőtti kemény szóváltás feszültsége estére sem múlt el, csak fokozódott, főként, hogy közben egy váratlan kiszavazás is volt. A játékosok úgy meglepődtek, hogy csak ájuldozni tudtak a tengerparton. Bódi Sylvi kemény szavakkal kezdett neki a kiszavazásnak, végül Gerinek kellett távoznia. Estére a villában már tapintani lehetett a feszültséget. A vacsoránál Norbi majdnem megütötte Tamást. "Kicsit már fölé is álltam, és ott már tényleg eldurrantam. Ha nem jut eszembe az, hogy ezért kizárás jár, akkor lecsavartam volna a fejét" - mondta.