műsorvezető Ázsia Expressz Vietnám Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra új posztjából kiderült: elég durva a helyzet Vietnamban.

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Ördög Nóra a családjával Ázsiába utazott. Természetesen nem örökre, csak a frissen készülő Ázsia Expressz című műsor kedvéért. Nóra sokáig vívódott azon, hogy elvállalja-e a felkérést, de aztán végül is egy családi kupaktanács keretein belül eldöntötték: ha anyának mennie kell, akkor megy vele együtt mindenki.

Azóta már posztolt fotókat Vietnamból, sőt Nóra még azt is megmutatta, milyen hatalmasat égett odakint. Nemrég pedig olyan képek kerültek fel a sztáranyuka közösségi oldalára, amelyeken Nóri mosolya garantáltan nem őszinte.

A kétgyermekes édesanya bevallotta, hogy elképesztő időjárás van Vietnamban, fülledt, párás forróság, amit nagyon nehezen lehet csak elviselni.

Ilyen is van... #azsiaexpressz #megázunk #nagyon #nembaj #vietnámbanvagyok #nórivagyok

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

A követői is együttéreznek vele, ugyanis több ezer kedvelés érkezett már a két képre, kevesebb mint 24 óra alatt.

Klapka György lánya nem tudta, hogy apja tartozik Nyertes Zsuzsánakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-klapka-gyorgy-lanya-nem-tudta-hogy-apja-tartozik-nyertes-zsuzsanak.htmlNyertes Zsuzsának megígérte Klapka György, hogy segíteni fog álma megvalósításában anyagilag, de időközben az Aranyember elhunyt. Már csak az a kérdés, hogy a családja be kívánja-e tartani Klapka ígéretét. TV + SztárokMTISarka Kata érezte, hogy nem szabad elutazniukhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-az-erdoben-talaltak-meg-a-no-holttestet.htmlSarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be. TV + Sztárok--Cicciolinát első fokon 1 év börtönre ítélte a bíróság biztosítási csalás miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-cicciolinat-elso-fokon-1-ev-bortonre-iteltek.htmlCicciolina biztosítási csalás vádjával állt bíróság elé, és első fokon úgy döntöttek, hogy a pornószínésznő bizony bűnös. Egy év börtönre ítélték, de Staller Ilona kiáll az ártatlansága mellett. TV + Sztárok--Vége! Palcsó Tamás és kedvese, Tünde öt év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170511-palcso-tamas-ot-ev-utan-szakitott.htmlEgy újabb nagy szerelem ért véget. Az esküvő előtt szakított kedvesével a Megasztárból ismert Palcsó Tamás.TV + Sztárok--Beyoncé titokban megszült? Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170510-bizonyos-hirek-szerint-beyonce-titokban-megszult.htmlEgy világ várja lélegzet-visszafojtva Beyoncé szülését, de lehet hogy már le is csúsztunk róla? TV + SztárokOrigoGáspár Bea megsértődött Sebestyén Balázs beszólásán: a börtönön viccelődötthttp://www.life.hu/sztarok/20170511-gaspar-bea-megsertodott-sebestyen-balazs-beszolasan.htmlGáspár Beát hívta telefonon Sebestyén Balázs rádióműsorában, Ferivel és Janival végig Gáspár Győző adócsalásos botrányán viccelődtek. Bea minden kérdésüket megválaszolta, egészen addig, míg Balázsék nem szóltak be: "majd megfőzöd Győző kedvenc levesét, ha ő már bent lesz". TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.