Sarka Kata eddig sosem hallott titkot mesélt el a házasságával kapcsolatban: drámai pillanatokról számolt be.

Kata elárulta, hogy nemrég felkeresett egy asztrológust. A fiatal üzletasszony arra volt kíváncsi, hogy lehet-e még az életben teljes családja, hiszen állítása szerint már lezárta a múltat, és bizakodva várja a jövőt.

Az szakembernél töltött idő nagyon tanulságos volt Kata számára, hiszen korábban egyetlenegy alkalommal kérte szakember segítségét: amikor a házassága válságba került Hajdú Péterrel. Akkor azt tanácsolták a 30 éves nőnek, hogy gondolatban öntse ki a szívét annak az embernek, akivel szemben problémái vannak, majd kérje meg, hogy távozzon az életéből.

Sarka Kata sírva könyörgött egykori párjának, mert rossz megérzése voltForrás: facebook.com/kata.sarka

"Akkor tanultam meg elengedni azokat a fájdalmakat, amiket hurcoltam" - mondta a kétgyermekes anya, aki azóta is gyakran alkalmazza ezt a technikát, és azt is megtanulta, hogy a megérzéseire mindig hallgatni kell.

Korábban Hajdú elhatározta, hogy feleségével elutaznak New Yorkba, és bár Kata nagyon szereti azt a várost, akkor úgy érezte, valamiért nem szabad odamenniük. Kérlelte egykori párját, hogy maradjanak, sokat vitatkoztak ezen, de Péter hajthatatlan volt, menni akart.

„Zokogva köszöntem el a gyerekektől, egész éjjel sírtam, persze látványosan. Peti reggelre feladta, és nem utaztunk el. Hiszem, ha akkor felülünk a repülőre, történt volna velünk valami" - nyilatkozta Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában.