Sebestyén Balázs minden élményéről szívesen beszél, még azokról is, amik nem éppen kellemesek. A Rádiós éppen egy ilyenről vallott nemrég: masszíroztatni volt, de nem azt kapta, amit várt. "Kicsit olyan volt, mintha megerőszakoltak volna".

Sebestyén Balázs szeret masszíroztatni, de legutóbb nem éppen kellemes élménnyel távozott egy szalonból. A rádióst eleve nem a megszokott lány üdvözölte, de ekkor még nem voltak kétségei, bár elmondása szerint az elejétől kezdve kissé kínos volt a szituáció, ami egyre csak rosszabb lett. "Már a kezdeti lábmosásnál lelkes és odaadó volt. Ő térdelt, én ültem. Csábosan fel-fel nézett rám" - mondta Balázs. A műsorvezető részletesen beszámolt megrázó élményéről, ami szerinte olyan volt, mintha megerőszakolták volna. 

Sebestyén Balázsnak megrázó élményben volt része masszázs közbenFotó: Szabó Gábor - Origo

"Tisztázzuk, a thai masszázs egy komoly dolog, ezért sem értem a történteket. A hölgy felült a hátamra, amit egy ötperces simogatás követett, majd elkezdte lehúzni az alsómat. Hiába feküdtem hason, szokatlan volt, és hülyén éreztem magam. Ráadásul a fenekemnél is sokat időzött. Megijedtem, amikor széthúzta a farpofáimat. Pláne, amikor az alkarjával benyúlt a combom belső részéhez már-már a zsákomat érintve. Sosem voltam ilyen kiszolgáltatott helyzetben. Otthagytam a méltóságomat. Kicsit olyan volt, mintha megerőszakoltak volna" - idézi a Blikk a rádiós beszámolóját, aki nemrég csúnyán beszólt Gáspár Beának.