Gáspár Bea boldogságát beárnyékolja Győzike botránya

Forrás: RTL Klub -
Gáspár Győző Győzike adócsalás Gáspár Bea botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen öröm érte Gáspár Beát, hiszen megnyerte a Konyhafőnök VIP fődíját. Boldogsága azonban nem lehet teljes, hiszen Győzike adócsalási botránya rá is árnyékot vet.

Arra tette fel az életét Gáspár Bea, hogy ellássa családját. 24 órában édesanya volt, amit nagyon szeretett, de ettől még mindig is vágyott arra, hogy valamit csupán önmagáért csináljon.
"A szívem mélyén mindig vágytam arra, hogy legyen egy olyan közeg, ahol csak magam miatt vagyok. Egy olyan munkahely, ahol a munkám és én vagyok a fontos. Ehelyett jószerivel kiszolgáló személyzet voltam" - mondta Bea, akinek jókor jött az RTL Klub felkérése.

Gáspár Bea nem örülhet teljes szívből nyereményének Forrás: RTL Klub

A Konyhafőnik VIP-ben bizonyította is tudását Bea, végül ő volt az, aki elvitte a fődíjat. Ennek ellenére nem lehet maradéktalanul boldog, hiszen férje, Gáspár Győző csúnya adócsalási botrányba keveredett.

természetesen rettentően megviselnek, és beárnyékolja az örömömet ez az ügy, hisz a férjemről van szó.

vérig sértődött Sebestyén Balázsékra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.