Hihetetlen öröm érte Gáspár Beát, hiszen megnyerte a Konyhafőnök VIP fődíját. Boldogsága azonban nem lehet teljes, hiszen Győzike adócsalási botránya rá is árnyékot vet.

Arra tette fel az életét Gáspár Bea, hogy ellássa családját. 24 órában édesanya volt, amit nagyon szeretett, de ettől még mindig is vágyott arra, hogy valamit csupán önmagáért csináljon.
"A szívem mélyén mindig vágytam arra, hogy legyen egy olyan közeg, ahol csak magam miatt vagyok. Egy olyan munkahely, ahol a munkám és én vagyok a fontos. Ehelyett jószerivel kiszolgáló személyzet voltam" - mondta Bea, akinek jókor jött az RTL Klub felkérése.

Gáspár Bea nem örülhet teljes szívből nyereményénekForrás: RTL Klub

A Konyhafőnik VIP-ben bizonyította is tudását Bea, végül ő volt az, aki elvitte a fődíjat. Ennek ellenére nem lehet maradéktalanul boldog, hiszen férje, Gáspár Győző csúnya adócsalási botrányba keveredett. "Bár hivatalosan nem vagyok érintett, a történtek természetesen rettentően megviselnek, és beárnyékolja az örömömet ez az ügy, hisz a férjemről van szó. De ahogy azt már többször elmondtam: a műsorban megnyert 10 millió forintot szeretném a saját konyhámra költeni. Egy olyan modern berendezésekkel teli konyhára, amihez húsz évig hozzá se kell nyúlni" - mondta a Best Magazinnak Bea asszony, aki nemrég vérig sértődött Sebestyén Balázsékra, akik ízléstelenül elviccelték a helyzetüket.