Győzike házát kommandósok lepték el áprilisban, és sok mindent elvittek. A többi között azokat az aranyakat is, melyet Győző édesanyja Evelinre hagyott. A showman ezt nem hagyja annyiban.

Kommandósok lepték el áprilisban Győzike otthonát, és sok mindent lefoglaltak, a többi között azokat az ékszereket is, amiket a showman édesanyja Evelinre hagyott. Győzike ezért fellebbezést nyújt be, hiszen nem az ő tulajdonát képezték a tárgyak, amiket elvittek.

Győzike nem hagyja annyiban a lefoglalt aranyakatFotó: Polyák Attila - Origo

"Édesanyám még életében kérte meg Bea testvérét, Csillát, hogy őrizze meg az ékszereket. A mi házunkba mindig nagy tömeg volt a forgatások miatt, anyám pedig nem akarta, hogy valaki ellopja az ékszereket. Nem azért, mert hú de mennyit ér, hanem mert Evelinnek szánta. Írt is róla egy papírt, még 2012-ben, hogy minden ékszert az unokájára hagy, és kikötötte, hogy Evelinke ezeket viselje az esküvőjén. Ott van köztük nagyanyám gyűrűje is. Az is a lányom tulajdona, a NAV pedig elvette tőle" - mondta aBlikknek Győzike, aki a lapnak be is mutatta az iratot, melyben édesanyja valóban Evelinre hagyja az aranyakat. Ráadásul a házuk is Evelin nevén van, így jogtalan volt minden, amit onnan lefoglaltak. Győzike és a jogi képviselője már megtették a szükséges lépéseket.