Amerikában még április végén történt egy halálos baleset, a helyszínen az egyik autós pedig fotót készített róla, hogy bizonyítsa főnökének, egy karambol miatt késik, a képen azonban olyan dolgot vettek észre, ami egészen meghökkentő: az égből egy erős fénycsík világította meg az áldozatokat.

Halálos baleset történt április végén az amerikai Georgában, a tragédiában 3 ember vesztette életét. A 23 éves Hannah Simmons, a kislánya és a barátja, a 28 éves Lauren Buteau. A baleset azért következett be, mert a nő elvesztette irányítását az autó fölött, és egy másiknak ütközött. A helyszínelés alatt várakozó autósok közül bizonyára sokan készítettek fotót a tragédiáról, az egyikük a főnökének akarta elküldeni a képet, hogy bizonyítsa, egy karambol miatt késik.

Sokak szerint a fotón látható, ahogy a két elhunyt lelke a mennybe szállForrás: Anisa Gannon

A szóban forgó felvételen azonban olyan elképesztő dolgot vettek észre, amit az áldozatok rokonai is csak egyetlen dologgal tudtak magyarázni: ez valamiféle jel. A fotón ugyanis az összetört autó látható, és az égből a roncs felé irányuló erős fénysugár, benne két gömb. Többek szerint éppen azt a pillanatot örökítette meg az illető, amikor az áldozatok lelke a mennybe szállt - írja a Today.