Onyutha Juditot másodszor rúgták ki kolléganője, Gaál Noémi miatt....

Onyutha Judit az ATV-nél dolgozott időjósként. Ám nemrég, egyik pillanatról a másikra munkanélkülivé vált, ugyanis a főnökei úgy döntöttek: az állását átadják Gaál Noéminek. 

Arra sem vették a fáradságot, hogy egy tisztességes indoklással álljanak elő, ugyanis köztudottan meg voltak elégedve Judit munkájával. Senki nem rejtette véka alá, hogy azért bocsátják el, hogy Noéminak helye legyen. Érdekesség, hogy korábban a TV2-től is ugyanilyen kínos körülmények között távozott.

Onyutha Judit egyik pillanatról a másikra állás nélkül maradtForrás: MTI

A kétgyermekes édesanya először könyörgőre fogta, kevesebb pénzért, más munkarendben is maradni szeretett volna, hiszen neki - Gaál Noémivel ellentétben - ez volt az egyetlen bevételi forrása. 

"Azt mondták, alszanak rá egyet, majd meggondolják. Arra viszont megkértek, hogy addig végezzem a munkát, amíg Noémi el nem foglalja a helyemet. Ebbe természetesen nem mentem bele" – mesélte Judit.

Az időjós ügyvédhez fordult, nem hagyja annyiban a dolgot. Azonban ettől függetlenül nehéz időszak vár rá és a családjára, ugyanis még néhány hónapig biztosan nem tud munkát szerezni magának – írta meg a Story. 

Megsiratta a 19 évet Gaál Noémi: könnyes szemmel búcsúzott
Távoznia kellett a TV2-től Gaál Noéminek, aki 19 éven keresztül volt a csatorna időjósa. Előbb Németh Lajossal, majd Reisz Andrással felváltva számoltak be az időjárásról, de Noémi számára ez a korszak lezárult. Nem tudni, miért, de elküldték a TV2-től, a közlemény szerint közös megegyezéssel. Az egykori időjós könnyes szemmel búcsúzott kollégáitól.