Pápai Joci elhagyja az országot?

Forrás: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko -
Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy bejelentésre készül Pápai Joci. Lehet, hogy elhagyja az országot?

Az énekes egyelőre óvatosan fogalmaz, de azt elárulta, hogy nem alaptalanok a külföldre költözésről szóló pletykák.

Pápai Joci a 62. Eurovíziós Dalfesztiválon Forrás: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

"Óvatos vagyok a külföldi karrier kijelentéssel, de annyit elmondhatok, hogy indultak tárgyalások. Folyamatban van egy projekt, de semmit sem szeretnék elkiabálni. Heteken belül kiderül minden" - mondta a Lokálnak Joci, aki fényes külföldi karrier elé nézhet, Origo című slágerével ugyanis felrobbantotta az Eurovíziós Dalfesztivál színpadát, és egészen a nyolcadik helyig menetelt.

Ha valóban külföldre költözik, minden bizonnyal a családja is követi majd, az énekes ugyanis már Kijevben is nagyon nehezen bírta a párja és tündéri gyerekei nélkül. Őket itt nézheted meg.

Erdélyi Mónika szerint Nádai Anikónak nagyon nehéz lesz a kibeszélőshowhttp://www.life.hu/sztarok/20170518-erdelyi-monika-szerint-nadai-anikonak-nehez-lesz-a-kibeszeloshow.htmlAz RTL Klub feléleszti a Mónika show-t, csak nem Mónikával. A műsorvezető Nádai Anikó lesz, a korábbi háziasszonya el is mondta a véleményét a csatorna választásáról. Szerinte nagyon nehéz dolga lesz Anikónak. TV + Sztárok--Győzike megmutatta, hogyan lepték el kommandósok a házát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170518-gyozike-megmutatta-hogyan-leptek-el-kommandosok-a-hazat.htmlGyőzikére rászállt a hatóság, kommandósok lepték el az utcát, ahol lakik. A showman szomszédja meg is örökítette a megalázó jelenetet, íme, a fotó! TV + SztárokOrigoIlyen még nem volt! Mindenki szexelt az Exek az Édenben villájában (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170517-mindenki-szexelt-az-exek-az-edenben-villajaban-18.htmlAz Exek az Édenben villájában igencsak forró a hangulat, a szereplők nem bírnak egymással, egyre többször szexelnek. TV + SztárokOrigoKiakadt Lerch István felesége, mert gyűjtést szervezett egy buzgó rajongóhttp://www.life.hu/sztarok/20170517-kiakadt-lerch-istvan-felesege.htmlLerch István, a V'Moto-Rock billenytűse két agyvérzésen is átesett a közelmúlban. Egy aggódó rajongó pedig gyűjtést szervezett a Facebookon a zenész megsegítésére. TV + Sztárok--Amanda Seyfried fedetlen mellekkel sétált: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170517-amanda-seyfried-melltarto-nelkul-mutatkozott.htmlHűha! Ezek aztán nem mindennapi fotók! Egész közelről pillanthattuk meg Amanda Seyfried melleit. TV + Sztárok--Csősz Boginak török férje miatt visszafogottan kell élniehttp://www.life.hu/sztarok/20170517-csosz-boginak-torok-ferje-miatt-visszafogottnak-kell-lennie.htmlMilliárdos üzletember felesége lett Csősz Bogi, aki ma már nem ugyanaz a lány, akit itthon megismerhettünk. Sokkal visszafogottabbá vált, nem élhet úgy, ahogy egykor. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.