Nemsokára itt az idő, érkeznek Beyoncé ikrei. A sztáranyuka is már nagyon várja a nagy napot, a kicsik tiszteletére még egy óriási henna mintát is csináltatott a hasára. 

Nem hiába, Beyoncé nem tud hibázni: csodálatos fotóval közölte a rajongóival, hogy áldott állapotban van, és most egy másik fantasztikus képpel tudatja azt is, hogy lassan letelik a 9 hónap. 

A híres énekesnő a múlt hétvégén, mindössze néhány fő társaságában ünnepelte a terhessége végét, hogy mindjárt újból édesanya lesz. Ugyan kevesen voltak meghívva az alkalomra, de olyan hírességek bukkantak fel, mint például Serena Williams, aki maga is áldott állapotban van

A sztáranyuka a nagy napon egy erősen mintás szoknyát viselt egy melltartóval, illetve hatalmas kendőből készült turbán ékesítette a fejét. Ám a szenzációt mégis Beyoncé henna tetoválása okozta, ami szinte teljesen ellepte a hatalmas terhespocakot - írta meg a DailyMail

Íme a hatalmas henna az énekesnő pocakjánForrás: Instagram

 

Beyoncé titokban megszült? Videó!
Az énekesnő év elején készült fotóin még jól látszik a gömbölyödő pocak, míg a most napvilágra került felvételen pedig úgy néz ki, mintha már nem is lennének odabent a babák. Lehet, hogy már meg is szült?