Gyerekkora óta siket Weisz Fanni, többször kijelentette, hogy neki a csend a világa. Ettől függetlenül olykor használja a hallókészülékét, de az első élménye meglehetősen sokkoló volt.

A csendjében érzi a legjobban magát Weisz Fanni, aki gyerekkora óta siket. Természetesen van hallókészüléke is, de nem túl gyakran használja: fejfájás és szédülés tör rá, amikor felteszi.

Weisz Fanni nem használja sokszor a hallókészülékétForrás: Facebook/Weisz Fanni

"Gyerekkorom óta siket vagyok. Van hallókészülékem, de nagyon fáj tőle a fejem és szédülök, ha használom. Ennek ellenére hetente pár órára fel szoktam tenni, hogy fejlesszem magam, ezért is tudok aránylag szépen beszélni" - mondta a Blikknek a szépséges modell, aki első élményéről is mesélt. Amikor először hallotta meg a hangokat nagyon megrémült. Hétéves voltam, amikor először kipróbáltam. Ijesztő volt a sok hang, hiszen addig csend volt körülöttem. Nem értettem az egészet, félelmetes volt. Elvittek sétálni és hallottam a szökőkút csörgedezését, azt élveztem" - árulta el Weisz Fanni.

Weisz Fanni igazi bomba nő: végtelen lábakat villantott - Fotó
Nyaralásáról töltött fel képeket az Instagramjára Weisz Fanni. A fotókon nemcsak a kilátás csodás, hanem a modell is, akinek hosszú lábai minden egyébről elvonják a figyelmet.Nézd meg a fotókat a Life.hu cikkében!