A híres magyar színésznő komoly félelmekről számolt be. A legtöbb sztár ezt nem merné bevallani. 

Gregor Bernadett néhány éve még azon gondolkodott, hogy felhagy a színészkedéssel, hiszen 2010-ben kiírták a Jóban Rosszban című sorozatból, ráadásul a Pesti Magyar Színházban is megszűnt az állása. 

Gregor Bernadett őszintén mesélt a félelmeirőlForrás: TV2

Már az is megfordult a fejében, hogy elmegy egy kutyakozmetikába recepciósnak, de szerencsére erre végül nem volt szükség, hiszen immáron 5 éve oszlopos tagja az Újszínház társulatának, ráadásul egyre komolyabb szerepeket, kihívásokat kap. Jelenleg ő a színház egyik legfoglalkoztatottabb színésze, hat darabban is játszik. 

„...néha még félek, mi lesz akkor, ha majd nem kellek. Nem tudom nem észrevenni magam körül, hogy van olyan, amikor egy művész hosszabb időre kiesik a pikszisből, akár önhibáján kívül. Én nem akarom megtudni, hogy milyen nehéz onnan visszajönni." - mondta a sztáranyuka aBorsnak.

Nem talál munkát a Barátok közt egykori sztárja
A Barátok közt Berényi Zsuzsája hosszú éveken át volt látható minden este a tévéképernyőkön, de élete a sorozat óta gyökeresen megváltozott. Nem találja a helyét a hivatásában, pedig önálló estjei vannak és színházakban játszik. Ennek ellenére úgy érzi, a szakma peremére szorult. Olvass tovább itt...